internet pesten online

Afknappers online daten: taalblunders en seksueel getinte toespelingen

Als single in datingland weet je er vast alles van: de mega afknappers tijdens het online daten. Uit onderzoek van datingsite eDarling, voor singles met ‘niveau’ blijkt dat taalfouten en seksueel getinte toespelingen tot de grootste afknappers behoren.

Taalfouten, seks en narcisme

Je zult maar een bericht van een geïnteresseerde kandidaat in je mailbox krijgen die schrijft; ‘ik wordt dit jaar…’, daar gaan je haren misschien wel van overeind staan. Nou, daar hebben meer singles last van. Uit het onderzoek blijkt dat 55 procent afknapt bij een datingprofiel vol spel- en grammatica fouten. Ook seksuele toespelingen (51%) en narcistische uitspraken (49%) worden bepaald niet op prijs gesteld door de Nederlandse single.

Zonnebril & feest

Ook een forse irritatie, singles die zichzelf met een profielfoto profileren met zonnebril op, in een groepsfoto of tijdens een feest. De single die mogelijk met jou zou willen daten klikt lekker snel door naar de volgende kandidaat. De single is sowieso niet zo vergevingsgezind ingesteld. 62 procent van de singles wil geen date met iemand die zijn profiel heeft opgeleukt. Laat staan een relatie!

Beoordelen

Vertellen over die overbeharing of dat je iedere nacht een snack attack hebt dus niet. De top 5 waarop singles datingprofielen beoordelen zijn:

1 Foto

2 Leeftijd

3 Beroep

4 Activiteiten

5 Slechte gewoontes

Eerlijk duur het langst?

Hoewel 79 procent van de singles die deelnamen aan het onderzoek van eDarling gelooft dat mensen de neiging hebben om de waarheid online te verbloemen, verklaart de overgrote meerderheid (80 procent) dat ze zelf nog nooit hebben geprobeerd een betere versie van zichzelf te schetsen op een online profiel. Juist ja.

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.