Adverteren

Online magazine Singlessite.nl biedt een diversiteit aan advertentiemogelijkheden. Over het algemeen geldt, hoe groter de afmeting van een advertentie, hoe meer ruimte voor uw creatieve boodschap. Maar ook: hoe relevanter uw boodschap, hoe groter de kans op succes! Met Singlessite.nl kunt u de juiste doelgroep op het juiste moment bereiken. Meer informatie treft u aan in onderstaande tariefkaart.

Doelgroep & Bezoekers

De doelgroep van Singlessite laat zich eenvoudig omschrijven. Wij richten ons op bijna 3 miljoen singles die Nederland rijk is. Uit onze cijfers blijkt dat bezoekers van Singlessite in gelijke mate bestaat uit zowel mannen als vrouwen, deze zich in de leeftijdscategorie 30-55 jaar bevinden en voornamelijk een MBO+ en HBO/WO opleiding hebben genoten. Singlessite.nl wordt maandelijks bezocht door bijna 65.000 unieke bezoekers.

Picture

Leaderboard

Het leaderboard is een opvallende, stilstaande advertentie die geplaatst wordt tussen actuele artikelen aan de linkerzijde. Maximaal drie op een pagina, verspreid van top tot bottom. Prijzen zijn voor drie maanden.

Afmetingen: 560 X 210

Prijzen

Top 260 ,-
Middle 235 ,-
Bottom 210 ,-
Picture

Rectangle

De rectangle banner is een aantrekkelijke, bewegende advertentie aan de rechterzijde van de pagina. Een drietal mogelijkheden van boven naar onder, geplaatst tussen de gidsen en uitgelichte artikelen. Prijzen per drie maanden.

Afmetingen: 300 X 250

Prijzen

Top 260 ,-
Middle 235 ,-
Bottom 210 ,-
Picture

Gidsvermelding

Opvallen tussen de beste aanbieders op het gebied van dating, uitgaan, reizen of feesten voor singles? Dat kan met een gidsvermelding. Met logo, korte tekst en link naar de website. Maximaal 8 vermeldingen per gids. Prijs per drie maanden.

Prijzen

Per item 165 ,-
Picture

Agenda

Kleine prijs, groots bereik. Dat is de singles agenda. Afhankelijk van het aantal events of reizen is er altijd een abonnement dat past. Combi met agenda Single2Travel ook mogelijk. Prijs per drie maanden.

Prijzen

35 ,-
XS 3 events per kwartaal
50 ,-
Mini 5 events per kwartaal
75 ,-
Midi 10 events per kwartaal
95 ,-
Midi Plus 25 events per kwartaal
125 ,-
Maxi 50 events per kwartaal
Picture

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief bereikt bijna 4000 singles door heel Nederland. Een speciale boodschap of aanbieding onder de aandacht brengen is met een nieuwsbrief plaatsing daarom eenvoudig en erg doeltreffend.

Prijzen

Per item 225 ,- (eenmalig)
Picture

Sponsored artikel

Opvallen met interessant nieuws, handige tips voor singles, een mooie actie of een artikel dat relevant is voor onze bezoekers? Maak dan eens gebruik van een sponsored artikel dat prominent op de homepage komt te staan.

Prijzen

Per item 160 ,- (eenmalig)