Adam Zkt Eva

Adam zkt Eva Vips trekt kijkers

Moeten we iets zeggen over de nieuwe reeks Adam Zkt Eva? De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik er niet naar heb gekeken. Maar het naakte daten is voor anderen kennelijk toch reuze interessant. Normaal gesproken trekt RTL5 sowieso niet zoveel kijkers maar eerder deze week was het druk op de zender.

Naakt Nederland

Maar liefst 690.000 kijkers keken naar de bloot datende Tony Star.Adam zkt Eva scoorde tussen half negen en half tien een marktaandeel van 12,3 procent en dat is mijlenver boven het zendergemiddelde van RTL 5. Dat gemiddelde lag vorige week nog op 2,1 procent.

Blote datingprogramma

Het blote datingsprogramma bestaat al veel langer, maar dit seizoen ontmoeten BN-ers elkaar bloot op een tropisch eiland om te zien of het wat wordt. Bekende Nederlanders blijkt overigens een rekbaar begrip Zwemster Inge de Bruijn is de enige deelnemer die werkelijk beroemd is. Daarnaast komen aan bod Cassius Verbond (B-Brave), realityster Kasia Dolkowska, presentator Curt Fortin en musicalster Chaira Borderslee.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.