met de billen bloot

Adam zkt Eva Vips: naakte BN’ers daten op tropisch eiland

Aan het nieuwe seizoen van de RTL5-serie Adam zkt. Eva gaan bekende Nederlanders meedoen als kandidaat. Het is nog niet bekend welke celebrity’s uit de kleren gaan voor het datingprogramma waarin singles elkaar naakt ontmoeten op een tropisch eiland.

Adam zkt. Eva Vips

RTL heeft vandaag de inschrijving geopend voor het programma Adam zkt. Eva Vips. ,,Met welke VIP zou jij willen daten op een tropisch eiland?”, luidt de oproep. De show wordt opnieuw gepresenteerd door Nicolette Kluijver. Zij nam ook Adam zkt. Eva voor haar rekening, dat in het voorjaar van 2014 werd geïntroduceerd.

Fajah Lourens

Fajah Lourens heeft de uitnodiging voor het RTL-datingprogramma beleefd afgeslagen. Ze moet er niet aan denken om voor het oog van de camera’s naakt over een tropisch eiland te moeten huppelen. ,,Ik ben er voor gevraagd, ja”, bevestigde Fajah woensdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. ,,Maar nee zeg. Ik ga daar een beetje naakt over het strand rennen. Ik ben vaak naakt te zien maar niet zo. En wat voor mensen willen dat en wat voor types komen daarop af, joh. Ik vraag me serieus af of ze dat programma vol krijgen hoor. Dat gaat toch niemand doen? Ik sowieso niet. Nee.”

Plat?

Voor Nicolette was Adam zkt. Eva haar eerste presentatieklus voor RTL5. ,,Mensen denken meteen ‘is het plat, is het seks’, dat is het totaal niet”, liet ze toentertijd los aan het AD. ,,Ik ben natuurlijk redelijk afgestoft na al die jaren Spuiten & Slikken, maar ik kan, volgens mij, volhardend zeggen, dat het niet plat is.”

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam