bijzondere singlereizen

Adam Voyages beste reisorganisatie 2014

Reisorganisatie Adam Voyages is gekozen tot beste reisorganisatie van 2014. De organisatie won in de categorie Cruise en kreeg over de gehele linie de hoogste waardering: 8,9. 

De prijzen werden voor de derde keer uitgereikt door de website Reisgraag.nl. Adam Voyages won voor de derde achtereenvolgende keer een prijs.

Bolderman Excursiereizen won in de categorie Excursiereizen, met een waardering van 8,3. Van Nood Reizen (Stedentrips), Go4Camp (Kamperen), GoFun.nl (Jongerenreizen) en Sawadee (Rondreizen) kregen elk een waardering van 8,1.  

Prijzen gingen ook naar Riksja Travel (Landenspecialist, 7,9),  Active International (Actieve vakantie, 7,8), Crusj (Singles reizen, 7,8), De Jong Intra (Allround, 7,2),  Solmar Tours (Strandvakantie, 7,1), Rebel Travel (Autovakantie, 6,5) en Belvilla (Vakantiehuizen, 6,4).

Ervaringen

De reisorganisaties werden gekozen op basis van ervaringen van de eigen klanten van de organisaties. De website vergeleek de ervaringen van duizend vakantiegangers in 2013. In totaal vielen tien reisorganisaties in de prijzen. 

Omdat de prijzen werden uitgereikt in 2014, mogen de winnende organisaties zich van de website ‘Beste reisorganisatie van 2014’ noemen.

Wibe Sierksma van Adam Voyages is blij met de prijs. “Dit betekent natuurlijk niet dat nu de aandacht verslapt”, zo zegt hij. “We houden de kwaliteit van onze zeilcruises hoog en dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Met dit hoge waarderingscijfer zitten we op de juiste koers.”

Er wordt overigens veel gereserveerd door mensen die alleen op vakantie gaan, ideaal voor singles die houden van zon, zee en zeilen.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?