scheiding partneralimentatie

Adam Curry en Micky Hoogendijk gaan scheiden

Een lastminute break-up zo vlak voor de kerstdagen. Adam Curry en Micky Hoogendijk gaan na een huwelijk van twee jaar alweer uit elkaar zo meldt de Telegraaf. De liefde is over en uit volgens verschillende bronnen.

Het leven in de USA zou Micky sinds ze haar relatie begon met Adam zijn tegengevallen. Daarnaast zou er sprake zijn van jaloezie tegenover dochter Christina die Adam kreeg met zijn ex Patricia Paay. Geruchten over ruzies tussen Adam en Micky doen al langer de ronde. Weekblad Party meldde afgelopen september al dat Micky een appartement huurt in Amsterdam en dat Adam in hun huis in Austin (Texas) verblijft.

Omzwervingen

Na wat omzwervingen in San Francisco en LA kwamen ze in de Texaanse hoofdstad terecht. In 2013 zei Micky tegen het AD: “Ik zei tegen Adam dat ik vóór ons trouwen Amerika wilde ontdekken. Met een camper hebben we het land doorkruist. Een waanzinnige ervaring. Na die tour kwamen we tot de conclusie dat we het nergens zo fijn hadden gehad als in Austin. Het is een liberale, homovriendelijke universiteitsstad, gezegend met een ongelooflijk mooie natuur. Maar het belangrijkste was dat we nergens zulke blije mensen hadden gezien als daar. Inmiddels is het ons thuis en hebben we er een rijk sociaal leven opgebouwd. Maar dat is nooit een probleem voor mij geweest eigenlijk, contact maken lukt me wel.”

Vorige huwelijken

Adam verliet Patricia Paay in mei 2009 na een relatie van twintig jaar voor actrice Micky. Dat kwam voor dochter Christina als een schok. ,,In het begin trok ik het heel slecht. Ik was vooral verdrietig en ook boos. Inmiddels is er een goede band tussen ons allemaal. Ook tussen mijn vader en moeder die afwisselend mijn management doen. En voor mijn vader ben ik heel blij dat hij in juli gaat trouwen. Micky Hoogendijk is nu mijn vriendinnetje. En ze zorgt goed voor pa, wat ik heel belangrijk vind. Ik zie ze geregeld, omdat de ouders van mijn vriendje Juan ook in Texas wonen”, zei ze in april 2012.

Ontploffing

In 1994 trouwde Micky met kunstenaar Rob Scholte, in 1997 gingen zij uit elkaar. Eind 1994 ontplofte een handgranaat onder de auto waar het stel net was ingestapt. Scholte raakte zwaargewond waardoor zijn beide benen moesten worden geamputeerd. Micky, die in verwachting was, kreeg een miskraam. Een jaar eerder werd hun zoon Pepijn na een voldragen zwangerschap dood geboren.

Model

,,Als het er niet meer van zou komen, ben ik eigenlijk wel oké”, zei Micky in 2013 over het krijgen van kinderen. Micky stortte zich vanaf 2009 op een loopbaan als fotograaf en kunstenaar. Ze exposeerde in Amsterdam, LA, Washington DC en Istanbul. Christina bleek een perfect oefenmodel voor Micky, liet ze los aan het AD. ,,Veel fotogenieker dan zij, krijg je ze niet. Daarbij was een gezamenlijk project voor ons een prettige manier om een band met elkaar op te bouwen. Je begint wat dat betreft als ‘stiefmoeder’ toch met niets. Onze band is nu nog steeds uitstekend.”

Het huwelijk is dan nu toch echt voorbij zo lijkt. En dat ook nog eens vlak voor de feestdagen. De kersverse singles kunnen in ieder geval bij ons terecht voor tips na een relatiebreuk 😉

PS. Op de hoogte blijven van alle kersverse nieuwtjes, tips & aantrekkelijke acties? Meld je dan gratis aan voor de Singlessite nieuwsbrief! 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!