dromen realiseren
16 May 2016

Actrice Carly Wijs doet haar best niet meer voor een man

Je best doen voor een man wanneer je een relatie hebt, het hoort de normaalste zaak van de wereld te zijn. Evenals dat hij zijn best blijft doen voor jou natuurlijk‚Ķ ūüėČ ¬†Actrice Carly Wijs kan, wanneer ze een relatie heeft, het na een tijd niet meer opbrengen om haar best te doen voor een man.

Genoeg van

“In eerste instantie vind ik het fantastisch als ik weer een vriend heb, maar als het na een tijdje niet meer vanzelf gaat, heb ik er meteen genoeg van”, vertelt Wijs in¬†Libelle.¬†

Vechten voor mannen

De 49-jarige actrice vindt het niet meer fijn om “te vechten voor mannen”. “Ik begin er niet meer aan. Ik wil een man die net zo veel van mij houdt als ik van hem. Met het klimmen der jaren heb ik gelukkig meer zelfrespect gekregen.”

Terug winnen

In de RTL4-serie¬†Divorce¬†speelde Carly Wijs een vrouw die veel doet om haar man voor haar terug te winnen. In het echte leven kan ze het voor zichzelf niet meer opbrengen om veel haar best te doen voor een man. “Als ik vroeger een nacht had liggen wachten totdat de man in kwestie belde, dacht ik: wow, ik l√©√©f! Nu vind ik dat vooral vermoeiend. Ik wil het gewoon leuk hebben.”

Lees ook: de balans tussen solo en samen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé...

Is het lust of toch liefde?

Je hebt jezelf vast ook wel eens afgevraagd, wat voel ik...

Deze vier kenmerken verbinden mensen op relationeel vlak

Het zoeken en vinden van liefde hangt af van het vermogen...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

Verslaafd aan de liefde

In Verslaafd aan liefde van Jan Geurtz lees je hoe we...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie