Achtbaan nieuwste locatie voor speeddaten

Een pretpark in Groot-Brittannië biedt haar single klanten een bijzondere service: tijdens een achtbaanritje kan er gespeed-date worden.

Single mannen en vrouwen worden bij elkaar in een karretje geplaatst waardoor ze elkaar beter kunnen leren kennen. Haast is wel geboden, het kortste ritje in het Alton Towers Resort in Staffordshire duurt nog geen 50 seconden. Dat meldt de Britse Metro woensdag.

Trots
“We zijn er trots op dat we onze bezoekers de ultieme dag uit kunnen bieden”, zegt Morwenna Angove, hoofd marketing van het park. “En we zijn ervan overtuigd dat de combinatie van spannende ritjes en spannende ontmoetingen voor een onvergetelijke date zullen zorgen.” Het project verkeert nog in de testfase. Deze duurt tot eind september.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?