Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
autorijden veiligheid
12 augustus 2019

Accessoires voor onderweg: de beste tips

Of je nu binnenkort op vakantie gaat met de auto, of regelmatig naar je werk rijdt: de juiste autoaccessoires zijn handig én veilig om bij te hebben. En ga je vaak met je kind(eren) op pad? Of met een huisdier? Dan heb je voor deze activiteiten wellicht ook praktische accessoires in de auto nodig. We zetten de handigste en meest gebruikte autoaccessoires voor je op een rij.

Wanneer je een lange rit wilt maken om er even tussenuit te gaan, zijn reisaccessoires erg aan te raden. Ga je bijvoorbeeld met je hond naar het strand? Of met je kinderen op vakantie? Zeker wanneer je jonge kinderen hebt, is een autozitje of stoelverhoger echt een autoaccessoire voor jou.

Fris en fruitig onderweg
Om onderweg fris te blijven en af en toe een kopje koffie en thee te kunnen drinken, zijn er speciale bekerhouders voor in de auto. Ook zijn er diverse soorten luchtverfrissers, die je hier kunt vinden.

Ga je wat langer weg van huis met de auto? Denk dan eens aan een autokoelkast. Deze is gemakkelijk op de sigarettenaansteker-plek aan te sluiten. Ook een koeltas is een fijne reisaccessoire. Die neem je ook gemakkelijk mee naar het strand. Zo blijven je boodschappen lekker koel onderweg!

Noodgevallen en pech
Mocht je een noodgeval hebben op vakantie of op werk naar je werk, dan zijn er verschillende hulpmiddelen die inzetbaar zijn. Een EHBO-kit is handig om in de auto mee te nemen, net als een veiligheidshesje: mocht je nou pech hebben, dan ben je in ieder geval goed zichtbaar wanneer je langs de kant van de weg staat. Ook een zaklamp, gevarendriehoek, noodhamer en een brandblusser zijn praktische items die in geval van nood heel fijn zijn om bij de hand te hebben in je auto.

Zorgeloos op vakantie
Zonder zorgen op vakantie gaan kan dus heel gemakkelijk: pak de auto ruim in en zorg voor fijne bagagerekken- en ruimten waarin je je spullen goed kunt verdelen. Misschien neem je je fiets wel mee op reis en gaat die dan op de fietsendrager. Met handige hulpmiddelen, ga je zorgeloos op vakantie.

Telefoonhouders en navigeren
Zeker als je alleen op vakantie gaat, is bijvoorbeeld een telefoonhouder een fijne accessoire. Handsfree bellen, navigeren naar je eindbestemming, maar ook je eigen muziek luisteren via je telefoon, is makkelijk. Wanneer je met de auto naar je werk gaat en onderweg alvast wilt bellen met je collega’s of klanten, is een bluetooth koptelefoon een goed idee. Liever navigeren met een satelliet navigatie? Daarvan zijn diverse soorten verkrijgbaar, dus verdwalen op reis of onderweg naar een klant is geen optie meer.

Autoaccessoires zijn dus ideale en handige hulpmiddelen om je reis aangenamer en veiliger te maken. Veilige reis gewenst!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Wonen algemeen

gerelateerde artikelen

Vooral mannen bang om aan te komen tijdens de vakantie

Ben jij bang om aan te komen tijdens je welverdiende vakantie?...

Met deze tips kies je een restaurant in een onbekende stad

Lekker uit eten in een goed restaurantje tijdens je vakantie? Dat...

Is hij de ware liefde? Vijf vragen om jezelf te stellen

Jullie daten een poosje en het is super! Hier vijf vragen...

Drie keer een fijn alternatief voor je Sri Lanka reis

Wat te doen als je een reis had geboekt en niet...

Geef jezelf een speciale jaarwisseling cadeau

Het is bijna kerst en je hebt er nu al letterlijk...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie

Wonen algemeen