vreindschap

Aardig gevonden worden: dit is het geheim

Natuurlijk heb je wel wat beters te doen dan je zorgen maken over wat anderen van je vinden, maar aardig gevonden kan je wel verder helpen in het leven. En dat heeft niks te maken met populair zijn.

Sommige mensen hebben het gewoon: een soort aura waardoor je meteen vrienden met ze wilt worden. Aardige mensen zijn bescheiden genoeg om te weten dat ze niet beter zijn dan de rest, maar zelfverzekerd genoeg om te weten dat ze anders zijn dan de rest.

Geheimen

Aardig gevonden worden doet meer voor je dan alleen je ego boosten. Vrolijke mensen zijn productiever, creatiever, meer verbonden en vriendelijker. Wie wil dat niet? Dit zijn de 5 geheimen van mensen die altijd goed in de groep liggen – en ook altijd zichzelf zijn.

Ze focussen op wat ze kunnen toevoegen

Veel mensen kijken naar wat relaties voor hen kunnen betekenen. Mensen die aardig gevonden worden kijken juist naar wat zij kunnen bijdragen – of het nou is in een conversatie of iemand van dienst kunnen zijn.

Ze zijn oprecht

Deze mensen zijn oprecht en authentiek. Ze geven het eerlijk toe als ze iets niet weten, vragen om hulp als het nodig is en tonen hun nederigheid.

Ze zijn geweldige luisteraars

Aardige mensen moedigen anderen aan over zichzelf te praten in plaats van het middelpunt van de aandacht te zijn.

Ze zijn altijd in het nu

Ze houden oogcontact en geven de ander met wie ze in gesprek zijn het gevoel waardevol te zijn. Ze geven hun onverdeelde aandacht zonder ondertussen naar hun telefoon te staren.

Ze weten hoe ze contact maken

Ze doen moeite iemands naam te onthouden en meten zichzelf een positieve lichaamshouding aan door te glimlachen en te knikken tijdens een gesprek.

Bron: Libelle

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!