billen

Aantrekkingskracht van vrouw zit in haar bouw

Mannen zouden de voorkeur geven aan vrouwen met volle billen. Dat die billen voller zijn bij de een dan bij de ander, zit hem in de bouw. Hoe meer namelijk de ruggengraat gekromd is, hoe beter de vrouw zou zijn in het verzamelen van voedsel. Altijd weer die evolutie die om de hoek komt kijken.

Smalle taille, lange benen, volle boezem en … gekromde rug

Het is geen geheim dat mannen vrouwen met een smalle taille, lange benen en een goed ontwikkelde boezem verkiezen. Maar nu voegen wetenschappers ook een gekromde ruggengraat aan dat lijstje toe. Recent onderzoek wees immers uit dat mannen een ruggengraat met een welving van 45 graden boven het achterste het aantrekkelijkst vinden.

Evolutionair voordeel

De hoek in de rug die ontstaat door de kromming van het ruggenmerg, gaf de vrouw een voordeel tijdens haar zwangerschap. In de periode van de jager-verzamelaars konden deze vrouwen namelijk langer naar voedsel zoeken. Met een hoek van 45 graden hadden ze minder druk op hun heupen, waardoor er minder gezondheidsproblemen en vermoeidheid van de spieren optrad. Daardoor konden ze niet alleen langer naar voedsel zoeken, maar liepen ze ook geen risico op rugletsels. Door die evolutionaire voordelen waren deze vrouwen een stuk aantrekkelijker voor de mannen.

Aantrekkelijkheid

Hoe werd dit uitgezocht zul je bedenken. Voor deze studie lieten uitvoerende psychologen aan 300 mannen silhouetten van vrouwen zien met verschillende ruggengraten. Aan de mannen werd gevraagd om de afbeeldingen te beoordelen op aantrekkelijkheid. Het merendeel van de mannen toonde daarbij een duidelijke voorkeur voor een ruggengraat met een buiging van 45 graden.

Niet billen maar rug bepalend

Het opvallende bij de uitkomst van dit onderzoek was dat mannen denken dat ze een voorkeur hebben voor volumineuze billen. In werkelijkheid hebben ze echter mogelijk eerder een zwak voor vrouwen met een gewelfde ruggengraat.

Datingtip voor dames

Veel vrouwen zijn vaak druk met het feit dat ze te dikke billen hebben. Van die stress kun je nu wel loskomen, want het valt juist in de smaak, zoals je begrepen hebt. Wat nu met de vrouwen die juist dunne billen hebben. Wat kunnen die doen om toch aandacht van de mannen te trekken.

Slip met vulling

Onlangs las ik dat je onderbroekjes kunt kopen met een beetje vulling, net als bij bh’s. Het zal voor je zelf even wennen zijn, maar het zal vast lekker zacht voelen als je ergens plaats neemt. Je moet wel opletten dat wanneer je een date vaker gezien hebt en jullie wat intiemer gaan worden, dat dan die gevulde slip niet zo sexy is. Dus zodra je alle aandacht heb, langzaam afbouwen met die slip.

Fake je billen

Een volgend advies is er één waarvoor je wel even moet oefenen. Je kunt je houding proberen bij te stellen in de gewenste houding. Druk in gedachte je middel naar voren. Je voelt dan dat je billen iets naar meer richting je rug draaien. Wanneer je dit zittend op een stoel uitprobeert, zul je voelen dat je borsten vanzelf naar voren komen.  Het is een soort faken van billen die er niet zijn. Dat vinden de mannen, wiens aandacht jij probeert te vangen, vast niet erg.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam