Aantrekkelijk gezicht werkt als cocaïne op man

Volgens een Amerikaanse studie heeft het zien van het gezicht van een aantrekkelijke vrouw hetzelfde effect op een man als cocaïne.

Onderzoekers aan de Harvard University vonden dat wanneer een man een afbeelding van het gezicht van een knappe vrouw zag, het deel in zijn hersens dat verantwoordelijk is voor onder andere het regelen van beloning, geactiveerd werd. Hersens geven dezelfde reactie op cocaïne.

De hersens van de onderzochte mannen reageerden het meest enthousiast op afbeeldingen van vrouwen met een prominent en gebogen voorhoofd en een neus laag in het gezicht. Ook ronde wangen en een smalle kin lijken het goed te doen, zo meldt Huffington Post.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?