lachend gezicht

Aandacht voor je uiterlijk om op te vallen

Wil je gezien worden dan moet je opvallen. Dit kan door hard te praten in gezelschap, door je onbehoorlijk te gedragen, door je buitensporig te bewegen. Eigenlijk allemaal manieren om negatieve aandacht naar je toe te trekken. Wil je op een positieve manier de aandacht trekken dan kan dit door iets meer dan gewoon aandacht aan je uiterlijk te besteden.

Meer ogen op je gericht krijgen

Meer aandacht aan je uiterlijk is een makkelijke manier om meer dan anders de ogen op je gericht te krijgen. Dat betekent niet dat we allemaal wild moeten gaan experimenteren met andere kapsels of andere make-up. Het kan wel betekenen dat je meer dan gewoon je best doet om er verzorgd en mooi uit te zien. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen look. Wat voor de een al voelt als opvallen, kan iemand anders nog saai vinden. Bij je uiterlijk moet je altijd uitgaan van je eigen gevoel. Jij moet je lekker voelen hoe jij je kleedt. Voor een bepaalde gelegenheid iets meer uit de kast halen, zal jezelf een goed gevoel geven maar ook de ander waar je mee afgesproken hebt.

Met een lach meer aandacht

Opvallen slaat niet alleen op je uiterlijk, ook op je handelen. Meer te vertellen hebben dan de rest, belangstelling niet vervelend vinden, praatjes voor tien hebben alsof het je tweede natuur is, dan kun je er alleen maar gebruik van maken. Mensen die dit niet hebben zullen stiekem jaloers op je zijn en naar je op kijken. Profiteer daarvan. Mensen die in het middelpunt van de belangstelling staan krijgen nu een maal meer aandacht. Je kunt ook door vrolijk te zijn de aandacht trekken. Niets zo aanstekelijk als lachende mensen.

Aanraken teken van zelfvertrouwen

Ben je met iemand aan de praat dan val je meer op wanneer je de ander soms aanraakt. De kans dat de ander jou leuk en interessant gaat vinden wordt hierdoor aanzienlijk vergroot. Het makkelijk aanraken wordt gezien als teken van het hebben van zelfvertrouwen. Wanneer je daarbij ook nog iets roods aan het, trek je nog meer de aandacht op jou.  Je wordt aantrekkelijker gevonden. Leuk om te weten dat het voor mannen en vrouwen geldt. Rood is echt de kleur van de liefde. Wanneer je met je rode outfit nu ook nog lacht en plezier hebt, dan ben je zeker gezien. Blij en open naar anderen zijn, trekt gelijkgestemden aan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam