geluk

Aan je geluk moet je zelf werken

Blind dates daar kun je in geloven of niet. Hoe moet je anders zomaar iemand tegen het lijf lopen? Er zijn mensen die er van overtuigd zijn dat je zomaar iemand kunt ontmoeten in de kroeg.  Dat je zo maar iemand tegen het lijf kunt lopen als je op stap bent met vrienden. Als die iemand dan ook nog je soulmate blijkt te zijn, dan heb je toch gewoon geluk. Aan je geluk moet je zelf werken.

Aan je geluk moet je zelf werken

Wat het leven jou brengt, heb je niet altijd zelf in de hand. Maar volgens Inge uit Zundert ben je wel zelf aan zet om je verwachtingen van het leven waar te maken. Moet je jezelf inzetten om dat te bereiken wat je graag wilt. “Aan je geluk moet je zelf werken,” zegt ze in SOLO waar haar gevraagd wordt wat haar verwachtingen van het leven zijn. BN DeStem vraagt wekelijks een single de hemd van het lijf. Nu dus aan Inge.

Genieten zit in kleine dingen

Voor Inge is het belangrijk te kunnen zijn wie je bent en je eigen dingen te doen, ook als je een relatie hebt. Je past bij iemand omdat je bent wie je bent, niet omdat je moet veranderen. Een soulmate om dagelijkse beslommeringen mee te delen, zou ze fijn vinden. Want in de liefde moet je van de alledaagse dingen samen kunnen genieten. Genieten zit voor Inge sowieso in kleine dingen. Daar hoeft ze niet voor op vakantie te gaan. Gewoon samen zijn met mensen die belangrijk voor je zijn, daar geniet ze van. Van haar eigen huis geniet ze ook. Ze vindt het heerlijk om een eigen plekje te hebben.

Vol lef en kwetsbaar

Het is trouwens niet dat ze nooit op vakantie gaat, maar het maakt haar onrustig. Het klinkt dan ook een beetje tegenstrijdig wanneer bovenaan haar bucketlist staat dat ze een rondreis door Amerika wil maken, met een Amerikaanse pick-up. Ze heeft zeker lef. Haar sterke persoonlijkheid kan mensen soms afschrikken. Heeft dat er ook mee te maken dat ze single is? Dat heeft vooral te maken met haar kwetsbaarheid. Zodra mensen te dicht bij komen vindt ze het spannend worden. Ze is dan ook liever achter de schermen aan het werk.

Blind date no way

Een maatje voor mee naar Amerika gaat ze die ooit vinden via een blind date? No way. Daarin heeft ze geen geloof. Gewoon tegen iemand aanlopen in de kroeg of als je op stap bent met vrienden. Of misschien wel tijdens tractorpulling met haar eigen tractor. Haar ouders hebben een zorg-en educatieboerderij waar ze 1 dag in de week werkt. Wat bij haar hoog in het vaandel staat is vertouwen. Dat is de basis zowel in werk als prive. Een ander respecteren en in zijn waarde laten, met die gedachte zal ze ooit haar soulmate vinden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam