vrouw met lach

Aan deze 5 kenmerken herken jij de geslaagde date

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt tijdens een eerste date: jij denkt, leuk type, gezellige avond, kat in het bakkie! En wanneer je na afloop hoopt op een kus of tweede afspraakje blijkt die ander het lang niet zo leuk te hebben gehad als jij. Huh!? Mensen verschillen en we zien soms graag wat we willen zien. Heb je wat hulp nodig bij het herkennen van een echt goede date? Lees dan even verder!

Aan deze kenmerken herken je een geslaagde date

Uiteraard willen we tussentijds even polsen of ons afspraakje volgens plan verloopt. Maar hoe doe je dat? Wij hebben een aantal kenmerken gevonden waar je aan kan herkennen dat het goed zit.

1# Je wordt overladen met aandacht

Je date heeft alleen maar oog voor jou, weet eigenlijk al niet meer wat hij/zij heeft besteld en prikt zichzelf met het rietje van haar cocktail. Je zit gebakken! Gedraag je dus ook op je allerbest. Straal uit dat je zelfverzekerd bent en dat je het naar je zin hebt.

2# Giechelen, lachen en oogcontact

Vallen jou grapjes en complimentjes goed in de smaak? Dan heb je beet. Hij/zij vindt je oprecht interessant en grappig. Een duidelijker teken ga je niet krijgen toch? Als je jouw ogen zowat uit je hoofd kijkt ben je ook lekker op dreef! Scant hij/zij je hele gezicht? Dan betekend dat niet dat er mayonaise op je kin zit, maar dat je eruitziet om op te eten. Snel de rekening en thuis nog een borreltje drinken dus.

3# Hij/zij belt jou voordat jij kan bellen

Dit hoeven we niet verder uit te leggen toch? Je bent binnen!

4# Hij/zij verteld werkelijk alles over zichzelf

Dit betekent niet dat jij het gesprek niet gaande kan houden. Jouw afspraakje wil gewoon dat jij direct alles van haar weet. Luister dan ook aandachtig! Dit kan ook een valkuil worden als je het later niet meer weet. Vertel ook tijdig wat van jezelf. Zo zorg je ervoor dat jij straks alles van je date weet, terwijl hij/zij ook het nodige van jou te horen heeft gekregen.

5# Aanraking

Terwijl hij/zij je iets verteld raakt kan ze niet stoppen met aan je zitten. Hij/zij voelt zich overduidelijk op zich gemak, wat altijd een goed teken is!

Bron: Mellowed

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam