Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vrouw met lach
20 mei 2019

Aan deze 5 kenmerken herken jij de geslaagde date

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt tijdens een eerste date: jij denkt, leuk type, gezellige avond, kat in het bakkie! En wanneer je na afloop hoopt op een kus of tweede afspraakje blijkt die ander het lang niet zo leuk te hebben gehad als jij. Huh!? Mensen verschillen en we zien soms graag wat we willen zien. Heb je wat hulp nodig bij het herkennen van een echt goede date? Lees dan even verder!

Aan deze kenmerken herken je een geslaagde date

Uiteraard willen we tussentijds even polsen of ons afspraakje volgens plan verloopt. Maar hoe doe je dat? Wij hebben een aantal kenmerken gevonden waar je aan kan herkennen dat het goed zit.

1# Je wordt overladen met aandacht

Je date heeft alleen maar oog voor jou, weet eigenlijk al niet meer wat hij/zij heeft besteld en prikt zichzelf met het rietje van haar cocktail. Je zit gebakken! Gedraag je dus ook op je allerbest. Straal uit dat je zelfverzekerd bent en dat je het naar je zin hebt.

2# Giechelen, lachen en oogcontact

Vallen jou grapjes en complimentjes goed in de smaak? Dan heb je beet. Hij/zij vindt je oprecht interessant en grappig. Een duidelijker teken ga je niet krijgen toch? Als je jouw ogen zowat uit je hoofd kijkt ben je ook lekker op dreef! Scant hij/zij je hele gezicht? Dan betekend dat niet dat er mayonaise op je kin zit, maar dat je eruitziet om op te eten. Snel de rekening en thuis nog een borreltje drinken dus.

3# Hij/zij belt jou voordat jij kan bellen

Dit hoeven we niet verder uit te leggen toch? Je bent binnen!

4# Hij/zij verteld werkelijk alles over zichzelf

Dit betekent niet dat jij het gesprek niet gaande kan houden. Jouw afspraakje wil gewoon dat jij direct alles van haar weet. Luister dan ook aandachtig! Dit kan ook een valkuil worden als je het later niet meer weet. Vertel ook tijdig wat van jezelf. Zo zorg je ervoor dat jij straks alles van je date weet, terwijl hij/zij ook het nodige van jou te horen heeft gekregen.

5# Aanraking

Terwijl hij/zij je iets verteld raakt kan ze niet stoppen met aan je zitten. Hij/zij voelt zich overduidelijk op zich gemak, wat altijd een goed teken is!

Bron: Mellowed

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Flirten: wie moet er beginnen?

Flirten is hartstikke leuk en spannend! Het kan leiden tot een...

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

5 tips voor een originele eerste date

Bij een eerste date denk je al snel aan het klassieke...

3 tips om je eerste date goed door te komen

Vaak kan de aanloop naar een eerste date erg spannend zijn....

Met deze do’s (en don’ts) voor een eerste date kom jij er goed doorheen!

Na de zomervakantie maken veel singles zich op voor een nieuw...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een ├ęchte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie