kerst en passie

Aan de feestdagen ontsnappen als single doe je zo

Heb je absoluut geen zin om gezellig te moeten doen dit jaar aan het familie kerst diner of tijdens een van de vele kerstborrels en uitjes? Dan is het de hoogste tijd voor een escape!

1# Waar kan je als single zoal naar toe ontsnappen deze winter? In december zijn er al heel veel toffe singelreizen en tripjes te vinden. Neem maar eens een kijkje op de feestdagen special. Hier ontdek je tal van heerlijke vakanties & uitjes waarbij je kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en die oervervelende vragen waarom je nog altijd single bent..

2# Zit er niks voor je bij? Dan hebben we ook nog een boordevolle agenda voor je klaarstaan! Lekker naar de winterzon of ga je toch voor die sportieve break op de latten? Het is aan jou.

boemerang kinderen

3# Geen zin, tijd of geld om ver op vakantie te gaan? Dan duik je onder en hou je gewoon je vakantie thuis! Zeg dat je weg bent en zet je telefoon gewoon een poosje uit. Boek een dagje naar de sauna, ga lekker shoppen of verschans je achter de tv voor je favo Netflix serie. Maakt niet uit, als je jezelf maar lekker vertroetelt en je niet kerstsferen beland waar je helemaal geen zin in hebt.

4# Wil je wel op een verre zonzekere reis in december? Dan zijn bestemmingen als Thailand, Costa Rica of Sri Lanka overigens perfect tijdens de decembermaand. Zeker weten dat je de kerstperikelen thuis geen seconde zult missen!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!