relatie verbreken

9 x Mars versus Venus

Dat mannen en vrouwen verschillend zijn, niet alleen fysiek, weten we allemaal. We halen het cliché nog maar eens aan: Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Maar wist jij de volgende 9 feitjes?

1# De gemiddelde lengte voor mannen is 1.77 m. Vrouwen zijn gemiddeld 12 centimeter korter. Bron: sexualrecords.com. Natuurlijk geldt dit feitje niet voor de giraffeachtige modellen in de modewereld…

2# Vrouwen lijden drie keer zoveel aan migraine dan mannen. Bron: FDA. Zie je nou wel! Als we in bed liggen en zeggen dat we hoofdpijn hebben, dan hebben we dat ook!

3# Mannen hebben 2.7 keer vaker een verkeersongeluk dan vrouwen. Bron: World Health Organistation. Ha! En ze zeggen dat vrouwen zo slecht autorijden!

4# Er zijn ongeveer 781 miljoen analfabete volwassenen in de wereld waarvan 64% vrouw is. Bron: UNESCO. Ouch! Dat zou je niet zeggen met al die verschillende vrouwenbladen die er bestaan…

5# Mannen zijn tweemaal zo vaak slachtoffer van internetfraude dan vrouwen. Bron: spamfo. Hahahaha… uhm… ik bedoel: goh wat zielig…

6# Een computer van een man wordt 21% meer geïnfecteerd door computervirussen dan de computer van een vrouw. Bron: spamfo. Komt zeker door al die ongure internetpornosites die zij bezoeken…

7# Vrouwen hebben 78% meer kans om blind te worden. Bron: World Health Organisation. Weird!

8# Mannen zijn meer intelligent dan vrouwen. Zij hebben gemiddeld een IQ dat 5 punten hoger ligt dan dat van vrouwen. Bron: British Journal of Psychology.

9# Mannen plegen gemiddeld 3 keer vaker zelfmoord dan vrouwen. Bron: Royal College of Psychiatrists. Zijn vrouwen dan toch het sterkere geslacht ;-).

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!