Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
stedentrip tips
15 april 2019

9 vindingrijke hotspots voor je eerste date

Die eerste date is een speciale moment. Er hangt (of je nou wilt of niet) veel van af, want gaan jullie elkaar hierna nog een keer zien of was het drie keer niks? Of je date succesvol verloopt hangt ook af van de locatie waarop jullie elkaar beter gaan leren kennen. Die uitkiezen, dat kan best wat kopzorgen opleveren! Want hoe vaak heb je afgesproken in een drukke bar, waar je elkaar nauwelijks kunt horen of zonder gespreksstof komt te zitten tijdens een etentje? Misschien wel te vaak…

Out of the box

Doorbreek de standaard routine van een date door out of the box te denken. Als je er dan achter komt dat het niks wordt, heb je in ieder geval iets leuks kunnen doen. Dit is ook de beste manier om erachter te komen of je match op Tinder ook daadwerkelijk een match is. Wij hebben een aantal ideeën voor je verzameld die de basis kunnen leggen voor een geslaagde eerste date.

9 x leuke en vindingrijke plekken om te daten

Museum

Een bezoek aan één of meerdere museums kan een geweldige eerste date zijn. Veel musea zijn betaalbaar of zelfs gratis. Dit geeft je de kans om een casual praatje te hebben en elkaars perspectief op het leven op basis van kunst te ontdekken. Het is ook een manier om ongemakkelijke stiltes te doden. Er zal namelijk een eindeloze reeks aan gespreksstarters om je heen zijn.

Videogame

Wil je wat meer uitdaging tijdens een eerste date, breng haar dan naar Gamestate in Utrecht. Dit is de grootste arcadehal van de Benelux. Er is altijd wel iets voor iedereen, ook als je niet goed bent in videogames. Het kan de perfecte manier zijn om erachter te komen of er een vonk is. Jij en je date kunnen samenwerken en het tegen elkaar opnemen en manieren vinden om de ander te imponeren. Heb je een geheime baltechniek om mee te pronken? Dit is je kans om die bad boy in actie te brengen.

Dierentuin

De dierentuin is een goed excuus om één ​​van de beste kinderactiviteiten opnieuw te beleven. Het bekijken van de dieren betekent ook dat er geen tekort is aan conversatie.

Minigolf

Het maakt niet uit hoe cool je denkt dat je bent, je bent nooit te cool voor minigolf. Zo kun je bij Glowgolf in Eindhoven zelfs glow in the dark minigolven. Je moet de telefoon grotendeels wegleggen, je putters vasthouden en chatten terwijl je speelt. Het is een uitstekende gelegenheid om elkaar te leren kennen, terwijl je je richt op een enigszins fysieke activiteit.

Comedy avond

Een gedeeld gevoel voor humor is één van de belangrijkste factoren in het hebben van een relatie. Wat is een betere manier om hierachter te komen, dan een live comedyshow te kijken tijdens een eerste date? Je zult er snel achter komen of je, je een weg lacht naar ware liefde.

Bowlen

Daag haar uit met een leuke eerste date op de bowlingbaan. Je kunt niet alleen je skills showen, maar er is ook voldoende tijd om je date tussen de worpen door te leren kennen.

Picknick

Natuurlijk kun je naar een restaurant gaan, maar er zijn ook andere alternatieven zoals een picknick overdag in het park. Hiervoor ga je naar de lokale supermarkt voor lekkere hapjes en een goede fles wijn. Dit laat zien dat je verfijnd bent zonder over the top te zijn.

Toerist in eigen stad

Een eerste date geeft jou de mogelijkheid om plaatsen te verkennen die je altijd al hebt willen bezoeken. En als jij en je date interesses delen, zou dit de perfecte manier kunnen zijn om te laten zien dat je oplette tijdens jullie gesprekken.

Live muziek

Delen jullie beide een passie voor muziek, dan is het erg leuk om samen een live muziek optreden te bezoeken. Op deze manier weet je zeker dat zij het leuk vindt wat je wilt gaat doen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van haar muzieksmaak. Misschien zit er zelfs wel een dansje in samen.

Bron: Manify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De beste keus voor een eerste date

Je bent al een tijd met iemand aan het praten, mailen,...

Eerste afspraakje in een chique restaurant? Maak indruk met goede tafelmanieren

Het is een gruwel en afknapper voor menig single. Een eerste...

Die beroemde eerste indruk is een kwestie van seconden

Wist je dat je slechts een tiende van een seconde nodig...

De zoenetiquette: hoeveel zoenen bij een eerste date?

Je ziet elkaar voor het eerst in real life en...

Waarom eerste afspraakjes tot mislukken gedoemd zijn

Weet jij wanneer het fenomeen dating voor het eerst opdook en...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie