uitgaan 40+ 50+ singles

9 type mannen die je tegenkomt tijdens het uitgaan in clubs

Uitgaan is super leuk. Heel de avond dansen met je vriendinnen en flirten met verschillende mannen. Wat die mannen betreft zitten er zeker speciale tussen, maar ook deze 9 types kom je vast en zeker tegen tijdens het uitgaan.

  1. The Money boy

Dit is de jongen die rijk is, maar het is een raadsel hoe hij aan al zijn geld komt. Hij probeert je om te kopen met zijn geld (letterlijk). De ‘bestel maar wat je wilt, het is op mijn kosten’ kinda dude.

  1. De creep

De creep is een van de ergste. Hij staat vanuit een hoek heel de avond naar je te staren of hij danst iedere keer om je heen met een pervert smile. De creep heb je in verschillende soorten en maten, en ook van jong tot oud.

  1. De zatlap

Dit is de grote jongen die aan het begin van de avond al veel heeft getankt en hier de rest van de avond nog steeds mee doorgaat. Als hij tegen je begint te praten hoor je niet meer dan ‘uhm, mooi, blabla, drankje?’. Jij bent deze avond in zijn ogen Candice Swanepoel, dat dan wel weer.

  1. De plakband

Je hebt al zes keer ‘nee’ gezegd tegen hem, maar nog steeds wil hij niet uit je buurt blijven. Dit type komt je steeds drinken aanbieden en weet niet van stoppen. Hij blijft heel de avond plakken aan je, wat je ook doet.

  1. De player

Je zag hem net nog tegen een andere vrouw praten en nu staat hij naast jou. De player is knap en weet dat veel vrouwen op hem vallen. Zodra hij jou en je telefoonnummer te pakken heeft, is hij weer op naar zijn volgende doel.

  1. De mooiboy

De mooiboy lijkt net Ken van Barbie. Zo perfect ziet hij eruit. En dat weet hij. Hij zit aan de bar of staat in de hoek en wacht tot de vrouwen juist naar hém toe komen. En hij verwacht zelfs dat jij hem een drankje aanbiedt.

  1. De VIP’er

Hij kent iedereen in de club en zit altijd in de vip. De helft van de tijd is hij bezig met mensen groeten in plaats van te genieten. En als je hem tegen komt is het eerste wat hij zegt: ‘Wil je niet bij me in de vip zitten?’.

  1. De feestpromoter

Dit is de jongen die heel de avond meisjes probeert te entertainen door foto’s te maken voor het feest. Hij blijft je heel de avond kaartjes aanbieden voor andere feestjes. Heel veel ladytickets voor jou en je vriendinnen. Maar het is gewoon voor zijn bonus.

  1. De danser

This guy is de hele avond aan het dansen. Hij neemt zijn ruimte, zelfs als iedereen op elkaar staat. Hij gaat op in de muziek, op hij laat alle moves zien ondanks de muziek. Niets houdt hem tegen.

 

Bron: Glamour

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.