Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
stress
7 mei 2018

9 tips voor een leven zonder al te veel dagelijkse stress

Ervaar jij ook vaak stress in je dagelijks leven? Wat zou het fijn zijn als je zonder al te veel inspanning eenvoudige, dagelijkse routines onder controle kunt hebben! Gelukkig zijn er een paar goede gewoontes en manieren die het leven van iedere dag gemakkelijker kunnen maken en die het dagelijkse stressniveau kunnen verminderen. Hier zijn enkele idee├źn:

  1. Maak direct na het opstaan je bed op en doe de ramen van je slaapkamer open. Als je na het ontbijt in de slaapkamer terugkomt om je aan te kleden heb je het idee dat de dag fris en goed begonnen is.
  2. Leg je sleutels (en je bril en je portemonnee) altijd op dezelfde plek neer. Je hoeft dan niet oneindig en op het laatste moment naar deze voorwerpen te zoeken.
  3. Als je auto rijdt, laat de benzinemeter dan nooit in reserve komen maar zorg er altijd voor dat je meer dan voldoende benzine hebt.
  4. Zorg dat er altijd wat rek in je dagprogramma zit. Rol niet van de ene afspraak in de ander maar regel het zo dat je tussen afspraken of verplichtingen door altijd een half uurtje hebt om even tot jezelf te komen.
  5. Leer om te delegeren, al gaat het maar om kleine dingen. Elke taak (de vuilniszakken buiten zetten bijvoorbeeld) die je aan een ander overlaat, is een ding minder waar je aan moet denken.
  6. Besteed elke dag een moment aan jezelf (al zijn het maar tien minuten), om even te lopen, om op de bank uit te rusten, om even niets te hoeven zeggen. Dwing dit moment voor jezelf af en zeg niet: vandaag heb ik geen tijd.
  7. Zorg ervoor dat je altijd contant geld voor kleine, onverwachte uitgaven bij je hebt. Het bespaart je een hoop ergernis en wild gegrabbel in je tas als je ergens moet parkeren en je naarstig naar muntgeld zoekt.
  8. Accepteer geen afspraken waarvan je niet zeker weet dat je je er wel aan kunt houden.
  9. Tot slot een quote van Benjamin Franklin: Never leave that till tomorrow which you can do today. Of beter nog: organiseer je dagen met een to-do-list en leer om prioriteiten te stellen.

Bron: Trendstyle

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

koken & tafelen algemeen

gerelateerde artikelen

Relax to the max met deze anti-stresstips uit het buitenland

We kampen tegenwoordig al met bergen werkstress, die ons volgens gezondheidsexperts...

5 x uit en thuis in balans voor kersverse singles

Probeer jij als kersverse single ook opnieuw je draai te vinden?...

Met deze tips optimaliseer ook jij die welverdiende vakantie

Heb je een leuke reis gepland? Dan lees je in deze...

Ontspan jij volledig op vakantie?

Zo simpel is het niet dat ontspannen op vakantie. Maar liefst...

Verwen je kersverse partner met een fijne massage

Wil jij je kersverse lief verwennen met een fijne massage? Hier...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie

koken & tafelen algemeen