kinderen opvoeden

9 tips om vrouwen te doen stoppen met zeuren

Vrouwen staan er om bekend veel te zeuren. Maar door met enkele dingen rekening te houden, kan een man voorkomen dat madame eindeloos haar klachten blijft herhalen. Met deze tips voorkom je een heleboel gezeur!

  1. De plaats om natte handdoeken te laten drogen is niet het bed. Ergens anders te drogen hangen dus!
  2. Badkamer-etiquette is erg eenvoudig. Doe na elk bezoek de bril naar beneden, draai steeds de dop op de tandpasta en zeepflesjes en zet potjes terug op zijn plaats. Zorg er ook voor dat de badkamer niet lijkt op een overstromingsgebied na een douche of bad.
  3. Vrouwen praten graag en vaak zijn ze niet tevreden met een grom als antwoord. Ook reacties van een lettergreep volstaan voor velen niet. Daarnaast worden ze niet graag genegeerd.
  4. Hoewel vrouwen graag geholpen worden in de keuken, is het belangrijk dat je achteraf opruimt. Wanneer het dus lijkt alsof je gerecht ontplofte na een culinair experiment, is het beter even te poetsen.
  5. Wanneer je aanbiedt voor de kinderen te zorgen, verstaan moeders hier niet onder je kroost voor het tv-toestel te zetten.
  6. Als een schoonheid passeert of op televisie verschijnt, probeer dan subtiel te staren, in plaats van je tong uit je mond te laten hangen.
  7. Als je onder de indruk bent van een andere vrouw, op welk vlak dan ook, wees dan niet te enthousiast en praat niet te uitgebreid over haar kunsten. Hou het kort, professioneel en overdrijf niet.
  8. PMS (premenstrueel syndroom) is geen verzinsel van vrouwen, dit bestaat echt. Zorg dus dat je voorbereid bent door de menstruele cyclus van je partner te kennen en op deze momenten extra lief en voorzichtig te zijn.
  9. Vrouwen hebben tijd nodig om er op hun best uit te zien. Onthoud dus dat wanneer ze lang in de badkamer zit om zich klaar te maken ze dit voor jou doet.

Bron: HLN.be

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.