date tips

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!

Date geheim 1

Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa zijn er natuurlijk datende singles te vinden. Wist je dat er in heel Europa maar liefst 1000 dates per minuut plaatsvinden?

Date geheim 2

Bij ‘single’ denk je vaak aan een alleenstaande man of vrouw, maar we hebben in Nederland ook heel veel alleenstaande papa’s en mama’s natuurlijk. Wist je dat negen van de tien alleenstaande mama’s in zijn voor een leuke, spannende date?

Date geheim 3

Als single kan je je op sommige momenten behoorlijk eenzaam voelen. De gedachte ‘iedereen heeft een partner behalve ik..’ hoort er helaas bij. Maar wist je dat er in Nederland maar liefst 2,8 miljoen singles zijn net als jij? Troost je met de gedachte dat je echt de enige niet bent.

Date geheim 4

Op zoek gaan naar een nieuwe liefde is niet goedkoop. Singles zijn op jaarbasis gemiddeld zo’n 404 euro kwijt aan uit gaan met een potentiele relatie kandidaat. Ze geven het geld voornamelijk uit aan dates in een bar of restaurant, maar ook vervoer en nieuwe kleding zorgt voor een minder volle beurs.

Date geheim 5

Singles daten heel wat af. Nu het taboe er af is en online daten de gewoonste zaak van de wereld is geworden wordt er openlijk gesproken over nieuwe veroveringen. Enig idee hoeveel dates een single gemiddeld heeft per jaar? Het zijn er 12.

Date geheim 6

Daten doen singles in alle seizoenen. Misschien denk je dat er het meest ge-date wordt tegen het einde van het jaar omdat de feestdagen dan opdoemen maar uit onderzoeken blijkt dat de lente het ideale seizoen is om te daten. Maar liefst 84 procent van alles singles heeft dan het liefst een romantische date.

Date geheim 7

Je zal het misschien niet eens tegen je beste vrienden vertellen, maar moed indrinken voorafgaand aan een date komt vaker voor denkt. Ongeveer 10 procent van de singles neemt een stevige borrel in voordat hij of zij vertrekt naar het afspraakje.

Date geheim 8

Geld moet rollen. Wij normaal gesproken zo zuinig Nederlanders bezuinigen niet echt als het gaat om een date. Singles in Nederland betalen een van de hoogste bedragen per date in Europa! Gemiddeld trekken single mannen en vrouwen zo’n 33 euro uit voor een leuke date.

Date geheim 9

Echte schoonheid zit van binnen. Althans, dat houden we onszelf en anderen natuurlijk netjes voor. Uren tutten voor de spiegel om indruk te maken op een date is haast vanzelfsprekend, maar wist je dat de helft van de single vrouwen zelfs een afspraak maakt bij de schoonheidsspecialiste om er extra goed uit te zien voor haar date?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland