date tips

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!

Date geheim 1

Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa zijn er natuurlijk datende singles te vinden. Wist je dat er in heel Europa maar liefst 1000 dates per minuut plaatsvinden?

Date geheim 2

Bij ‘single’ denk je vaak aan een alleenstaande man of vrouw, maar we hebben in Nederland ook heel veel alleenstaande papa’s en mama’s natuurlijk. Wist je dat negen van de tien alleenstaande mama’s in zijn voor een leuke, spannende date?

Date geheim 3

Als single kan je je op sommige momenten behoorlijk eenzaam voelen. De gedachte ‘iedereen heeft een partner behalve ik..’ hoort er helaas bij. Maar wist je dat er in Nederland maar liefst 2,8 miljoen singles zijn net als jij? Troost je met de gedachte dat je echt de enige niet bent.

Date geheim 4

Op zoek gaan naar een nieuwe liefde is niet goedkoop. Singles zijn op jaarbasis gemiddeld zo’n 404 euro kwijt aan uit gaan met een potentiele relatie kandidaat. Ze geven het geld voornamelijk uit aan dates in een bar of restaurant, maar ook vervoer en nieuwe kleding zorgt voor een minder volle beurs.

Date geheim 5

Singles daten heel wat af. Nu het taboe er af is en online daten de gewoonste zaak van de wereld is geworden wordt er openlijk gesproken over nieuwe veroveringen. Enig idee hoeveel dates een single gemiddeld heeft per jaar? Het zijn er 12.

Date geheim 6

Daten doen singles in alle seizoenen. Misschien denk je dat er het meest ge-date wordt tegen het einde van het jaar omdat de feestdagen dan opdoemen maar uit onderzoeken blijkt dat de lente het ideale seizoen is om te daten. Maar liefst 84 procent van alles singles heeft dan het liefst een romantische date.

Date geheim 7

Je zal het misschien niet eens tegen je beste vrienden vertellen, maar moed indrinken voorafgaand aan een date komt vaker voor denkt. Ongeveer 10 procent van de singles neemt een stevige borrel in voordat hij of zij vertrekt naar het afspraakje.

Date geheim 8

Geld moet rollen. Wij normaal gesproken zo zuinig Nederlanders bezuinigen niet echt als het gaat om een date. Singles in Nederland betalen een van de hoogste bedragen per date in Europa! Gemiddeld trekken single mannen en vrouwen zo’n 33 euro uit voor een leuke date.

Date geheim 9

Echte schoonheid zit van binnen. Althans, dat houden we onszelf en anderen natuurlijk netjes voor. Uren tutten voor de spiegel om indruk te maken op een date is haast vanzelfsprekend, maar wist je dat de helft van de single vrouwen zelfs een afspraak maakt bij de schoonheidsspecialiste om er extra goed uit te zien voor haar date?

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen