tips spannend voorspel

9 dingen die vrouwen doen voor seks

De seks die zich voordoet in een romantische film kennen we allemaal. In een gepassioneerd moment hebben de hoofdpersonen stomende en spontane seks zonder een sikkepitje stress. In het echte leven is seks zelden spontaan. Zeker voor vrouwen. Er komt nogal wat voorbereiding aan te pas, al geven ze dat niet zo snel toe. Maar wees eerlijk dames, deze 9 dingen doen jullie ook! Zeker als het gaat om een prille relatie…

1. Op zoek gaan naar dat sexy, matching setje dat je anders wegens veel te oncomfortabel in je kast laat zitten. Gevolgd door een belangrijk innerlijk overleg: trek je het aan onder je outfit, of zal je je kersverse vriend kunnen overtuigen van de noodzaak van een badkamerstop als de sfeer romantisch wordt?

2. Scheren, waxen en epileren. Overal. Later zullen we de jeukende stoppels vervloeken, maar nu nemen we met pijn in het hart afscheid van ons winterdonsje.

3. Als de wiedeweerga je bed opmaken, alle rondslingerende kleren in een kast duwen en alle vuilnis wegruimen. Niet dat we het hele huis onder handen zullen nemen, maar we willen tenminste dat de kamers waar hij kan komen er ietwat normaal uitzien, nietwaar?

4. Een playlist samenstellen. Stel je voor dat opeens je geheime liefde voor Taylor Swift pijnlijk duidelijk wordt, nét als de sfeer de goede kant uitgaat. Niets aan het toeval overlaten is de boodschap!

5. Mentaal nagaan of je je anticonceptiepil de laatste dagen wel correct hebt ingenomen.

6. Checken voor geurtjes. Subtiel eens onder je oksels ruiken terwijl je je uitkleedt, het is een kunst die vrouwen onder de knie hebben.

7. De hele dag door op je eten letten. Gasverwekkende gerechten, koolzuurhoudende drankjes en gewoon te veel eten wordt angstvallig vermeden, in de hoop gênante momenten te vermijden.

8. Naar de wc gaan net voor ‘le moment suprême’. Moeten we hier een tekeningetje bij maken?

9. Jezelf een peptalk geven in de spiegel en je verleidelijke blik nog even oefenen. Yes we can!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.