tips spannend voorspel
19 April 2015

9 dingen die vrouwen doen voor seks

De seks die zich voordoet in een romantische film kennen we allemaal. In een gepassioneerd moment hebben de hoofdpersonen stomende en spontane seks zonder een sikkepitje stress. In het echte leven is seks zelden spontaan. Zeker voor vrouwen. Er komt nogal wat voorbereiding aan te pas, al geven ze dat niet zo snel toe. Maar wees eerlijk dames, deze 9 dingen doen jullie ook! Zeker als het gaat om een prille relatie…

1. Op zoek gaan naar dat sexy, matching setje dat je anders wegens veel te oncomfortabel in je kast laat zitten. Gevolgd door een belangrijk innerlijk overleg: trek je het aan onder je outfit, of zal je je kersverse vriend kunnen overtuigen van de noodzaak van een badkamerstop als de sfeer romantisch wordt?

2. Scheren, waxen en epileren. Overal. Later zullen we de jeukende stoppels vervloeken, maar nu nemen we met pijn in het hart afscheid van ons winterdonsje.

3. Als de wiedeweerga je bed opmaken, alle rondslingerende kleren in een kast duwen en alle vuilnis wegruimen. Niet dat we het hele huis onder handen zullen nemen, maar we willen tenminste dat de kamers waar hij kan komen er ietwat normaal uitzien, nietwaar?

4. Een playlist samenstellen. Stel je voor dat opeens je geheime liefde voor Taylor Swift pijnlijk duidelijk wordt, nét als de sfeer de goede kant uitgaat. Niets aan het toeval overlaten is de boodschap!

5. Mentaal nagaan of je je anticonceptiepil de laatste dagen wel correct hebt ingenomen.

6. Checken voor geurtjes. Subtiel eens onder je oksels ruiken terwijl je je uitkleedt, het is een kunst die vrouwen onder de knie hebben.

7. De hele dag door op je eten letten. Gasverwekkende gerechten, koolzuurhoudende drankjes en gewoon te veel eten wordt angstvallig vermeden, in de hoop gênante momenten te vermijden.

8. Naar de wc gaan net voor ‘le moment suprême’. Moeten we hier een tekeningetje bij maken?

9. Jezelf een peptalk geven in de spiegel en je verleidelijke blik nog even oefenen. Yes we can!

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Ben nu ook wel nieuwsgierig naar het mannenlijstje.. als iķ voor mezelf spreek.. persoonlijke hygiëne en een schoon bed/opgeruimd huis is voor mij altijd al een vanzelfsprekendheid evenals schoon ondergoed en een lekker geurtje..

    Jan | 20-04-2015
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrouwen schatten zichzelf jaren jonger

Vrouwen lijden aan zelfoverschatting zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Ze...

Veel sekspartners maakt vrouwen ongelukkig in het huwelijk

Vrouwen die voor hun trouwdag veel sekspartners hebben gehad zijn over...

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie