Testosteron en impulsief gedrag

8 x waar mannen finaal op afknappen

Dit weekend een leuk feest, gezellig uitje of gewoon een lekkere stapavond met vriendinnen? Dan heb je als single natuurlijk altijd ook voor leuke mannen! Voordat je er eentje aan de haak slaat, misschien wel handig om te weten waar die mannen in kwestie nou totaal niet van houden bij vrouwen. Sterker nog; waar ze finaal op afknappen. Wij vertellen het je even..

RODDELS VERTELLEN

Vrouwen die graag roddelen worden als een van de grootste afknappers genoemd. Volgens mannen zijn dat namelijk vaak vrouwen met een laag zelfbeeld. Door te roddelen voelen zij zich waarschijnlijk beter over zichzelf, terwijl mannen houden van zelfverzekerde vrouwen die zich niet bezig houden met het kleineren van anderen.

ZERO EIGEN LEVEN

Mannen vinden het in een relatie heel belangrijk dat jullie beiden een eigen leven hebben. Vrouwen die de hele dag door needy zijn en geen tijd voor zichzelf nemen, vinden ze dan ook helemaal niets.

ARROGANTIE

Zoals eerder al werd benoemd, houden mannen van zelfverzekerde vrouwen, hoewel dit niet moet omslaan in arrogantie. Je partner wil ook niet continu geforceerd worden om te zeggen hoe goed of hoe mooi je bent. Dat ziet hij zelf wel in.

GEEN AMBITIES

Je hoeft echt niet je hele leven te hebben uitgestippeld, maar mannen willen wel liever een vrouw die ambities heeft. Iemand die geen drive heeft zorgt al snel voor veel negativiteit. En laat dat nou precies zijn waar mannen niet van houden.

HARD TO GET SPELEN

Je eigen ding doen en zelfstandig zijn wordt gezien als aantrekkelijke eigenschappen, maar let wel op dat je niet hard to get speelt. Je denkt misschien dat een man juist meer zijn best voor je gaat doen, maar het tegengestelde is waar: je geeft hem eerder de indruk dat je niet geïnteresseerd bent.

NO MORE DRAMA

Waar mannen absoluut niets van moeten hebben is drama. Vrouwen die graag het slachtoffer spelen vinden ze maar wanhopig en onvolwassen. Ze zien vrouwen liever gericht problemen oplossen dan dat ze er dagenlang over klagen maar geen actie ondernemen.

UITHONGEREN

De meeste vrouwen zijn veel bezig met hun uiterlijk en in het bijzonder hun figuur. De meeste mannen vinden dit vaak overdreven en waar ze echt op afknappen zijn vrouwen die vrijwel niets eten. Ze willen samen genieten van lekker eten in plaats van hun partner ongezellig in een groene salade zien prikken.

GEEN EIGEN MENING

Een vrouw die alleen maar instemt op wat hij zegt en niet zelf haar mening durft te geven, is volgens mannen een regelrechte afknapper. Vrouwen komen op deze manier over als minder open en niet eerlijk. Wees niet bang en laat gewoon weten wat jíj vindt.

Bron: Thelist

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.