Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Testosteron en impulsief gedrag
30 september 2017

8 x waar mannen finaal op afknappen

Dit weekend een leuk feest, gezellig uitje of gewoon een lekkere stapavond met vriendinnen? Dan heb je als single natuurlijk altijd ook voor leuke mannen! Voordat je er eentje aan de haak slaat, misschien wel handig om te weten waar die mannen in kwestie nou totaal niet van houden bij vrouwen. Sterker nog; waar ze finaal op afknappen. Wij vertellen het je even..

RODDELS VERTELLEN

Vrouwen die graag roddelen worden als een van de grootste afknappers genoemd. Volgens mannen zijn dat namelijk vaak vrouwen met een laag zelfbeeld. Door te roddelen voelen zij zich waarschijnlijk beter over zichzelf, terwijl mannen houden van zelfverzekerde vrouwen die zich niet bezig houden met het kleineren van anderen.

ZERO EIGEN LEVEN

Mannen vinden het in een relatie heel belangrijk dat jullie beiden een eigen leven hebben. Vrouwen die de hele dag door needy zijn en geen tijd voor zichzelf nemen, vinden ze dan ook helemaal niets.

ARROGANTIE

Zoals eerder al werd benoemd, houden mannen van zelfverzekerde vrouwen, hoewel dit niet moet omslaan in arrogantie. Je partner wil ook niet continu geforceerd worden om te zeggen hoe goed of hoe mooi je bent. Dat ziet hij zelf wel in.

GEEN AMBITIES

Je hoeft echt niet je hele leven te hebben uitgestippeld, maar mannen willen wel liever een vrouw die ambities heeft. Iemand die geen drive heeft zorgt al snel voor veel negativiteit. En laat dat nou precies zijn waar mannen niet van houden.

HARD TO GET SPELEN

Je eigen ding doen en zelfstandig zijn wordt gezien als aantrekkelijke eigenschappen, maar let wel op dat je niet hard to get speelt. Je denkt misschien dat een man juist meer zijn best voor je gaat doen, maar het tegengestelde is waar: je geeft hem eerder de indruk dat je niet geïnteresseerd bent.

NO MORE DRAMA

Waar mannen absoluut niets van moeten hebben is drama. Vrouwen die graag het slachtoffer spelen vinden ze maar wanhopig en onvolwassen. Ze zien vrouwen liever gericht problemen oplossen dan dat ze er dagenlang over klagen maar geen actie ondernemen.

UITHONGEREN

De meeste vrouwen zijn veel bezig met hun uiterlijk en in het bijzonder hun figuur. De meeste mannen vinden dit vaak overdreven en waar ze echt op afknappen zijn vrouwen die vrijwel niets eten. Ze willen samen genieten van lekker eten in plaats van hun partner ongezellig in een groene salade zien prikken.

GEEN EIGEN MENING

Een vrouw die alleen maar instemt op wat hij zegt en niet zelf haar mening durft te geven, is volgens mannen een regelrechte afknapper. Vrouwen komen op deze manier over als minder open en niet eerlijk. Wees niet bang en laat gewoon weten wat jíj vindt.

Bron: Thelist

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Aan deze vijf signalen kan je een narcist herkennen op een eerste date

Een wolf in schaapskleren laat natuurlijk niet meteen zijn ware aard...

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote...

Meer dan helft singles durfde afgelopen jaar niemand aan te spreken

Singles durven steeds minder vaak op iemand af te stappen. Meer...

Singles en Valentijnsdag: leuke tips!

Heb je zin om er op uit te gaan rondom Valentijnsdag,...

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie