zomer festival

8 festivals voor een feestelijk weekend

Zin in een feestje? Dan is een bezoekje aan een festival een prima idee! Zeker nu het zomer is. Prachtige warme, lange, zomerse dagen lenen zich uitstekend voor een festival.

We namen een kijkje op Festivalinfo en kwamen tot 8 mooie festivals.

Huntenpop – 14 en 15 augustus, Ulft

Aankomend weekend vindt alweer de 26e editie van het popfestival Huntenpop plaats. Dit jaar heeft het festival weer een aantal goede namen in de aanbieding, zoals Novastar, Within Temptation, Typhoon, UB40, Memphis Maniacs en Moke. Prima weekend daar in Ulft.

Meer informatie Huntenpop

Blijdorp Festival – 15 augustus, Rotterdam

Blijdorp Festival is een nieuw festival met een tweede editie voor de boeg. Aanstaande zaterdag staat het Roel Langerakpark, in het centrum van Rotterdam, in teken van elektronische muziek met acts als Tom Trago, Palmbomen, Kerri  Chandler, Hune en Stuff. Let’s go!

Meer informatie Blijdorp Festival

Guilty Pleasure Festival – 16 augustus, Amsterdam

Zo goed maar tegelijkertijd zo slecht. Het Guilty Pleasure Festival zet die nostalgische nummers in het zonnetje, waar je je eigenlijk een beetje voor schaamt. Met acts als 2 Brothers on the 4th Floor, 2 Unlimited en guilty pleasure koning Def Rhymz gaat dat helemaal goed komen.

Meer informatie Guilty Pleasure Festival

Decibel Outdoor – 15 augustus, Hilvarenbeek

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek zijn zaterdag weer het thuis van Decibel Outdoor. Het festival brengt de hardere stijlen dance bij elkaar met acts als Joost van Bellen, Angerfist en Black Sun Empire. Het festival is uitverkocht, maar als je echt wilt, lukt het je vast wel een ticket te vinden.

Meer informatie Decibel Outdoor

Festival The Brave – 15 augustus, Amsterdam

Vorig jaar werd Festival The Brave nog met een nominatie voor Best New Festival bekroond. Ook dit jaar richt het festival zich op singer-songwriter, indie en folkmuziek. Diep in Amsterdam-West treden onder andere op: Augustines, Loney Dear, Rondé en Charl Delemarre.

Meer informatie Festival The Brave 

Castle of Love – 15 en 16 augustus, Kerkrade

Meer dan 100 dj’s op 7 verschillende area’s; dat is dancefestival Castle of Love aankomend weekend op Kasteel Erenstein. Met acts als Sidney Samson, Lost Frequencies, The Darkraver en Billy the Kit staat er voor ieder wat wils daar in Limburg!

Meer informatie Castle of Love

Meerpaaldagen – 13, 14 en 15 augustus, Dronten

Ooit begonnen als een klein evenement in een boerenwagen, nu uitgegroeid tot een driedaags festival! De Meerpaaldagen in Dronten verwelkomen aankomend weekend o.a. the Kik, The Dirty Daddies en Plork en de Aannemers!

Meer informatie Meerpaaldagen

Hamerfest – 13, 14, 15 en 16 augustus, Zeewolde

In Zeewolde vindt een bijzonder festival plaats. Hamerfest is het ideale festival voor ons volwassen kinderen. Forten bouwen, paintballen en ondertussen gewoon een feestje bouwen met goede acts als Onegg en Ineke.

Meer informatie Hamerfest

Dit is natuurlijk maar een (zeer) kleine selectie van het festivalaanbod in Nederland. Voor een volledig overzicht kun je terecht bij de festivaloverzicht van Festivalinfo.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.