vakantie eigen land

8 dingen die vrouwen doen zwichten voor mannen

Voor de hand liggende openingszinnen en oude versiertrucs zullen een vrouwenhart niet sneller laten slaan. Het zijn vooral kleine, alledaagse zaken die mannen onweerstaanbaar maken.

1. Lezen

Mannen die in hun eentje een boek lezen, zien er intelligent en diepzinnig uit en kunnen daarom op veel vrouwelijke aandacht rekenen. Een onderzoek uit 2008 van de Britse literatuurvereniging National Literacy Trust toont zelfs aan dat de meeste mensen met een goede leesvaardigheid samenwonen of getrouwd zijn. Extra sexy feit: wie leest, rookt minder. Dat komt wellicht omdat de gezondheidswaarschuwing op het pakje sigaretten beter tot hen doordringt.

2. Een trouwring

Neen, het is niet je intentie om een relatie kapot te maken. Maar een man met trouwring rond zijn vinger komt meestal aantrekkelijker over dan een ongehuwde man. Waarom? De ring is het bewijs dat hij al door een andere vrouw werd goedgekeurd. Ook het gezelschap van zijn vrouw vergroot zijn begeerlijkheid. Dat bewijst een studie, gepubliceerd in the Philosophical Transactions of the Royal Society.

3. Stoppelbaard

Wetenschappers aan de Northumbria University in Newcastle ontdekten dat vrouwen gladgeschoren mannen niet mannelijk genoeg vinden. Dat kan verklaren waarom de meeste rocksterren een stoppelbaardje laten staan. Zonder zouden ze immers helemaal niet zo stoer overkomen.

4. De juiste badkleding

Tijdens de zomermaanden zakken vriendinnengroepen graag af naar de kust om mannelijk schoon te spotten. Vooral mannen met een modieuze strandoutfit (sorry voor de fans van minuscule zwembroekjes) krijgen hun onverdeelde aandacht.

5. Een hond

Veel vrouwen smelten als ze een man met een hond zien. De trouwe viervoeter wekt immers de indruk dat het baasje een stoere, betrouwbare partner is. Dat blijkt uit cijfers van een onderzoek, uitgevoerd door datingssite Lexa. Vooral labradors en beagles zijn echte vrouwenmagneten. Een man met een chihuahua of pitbull aan de leiband, stoot vrouwen echter af.

6. Een baby

In het park, in de supermarkt, aan de schoolpoort: sexy mannen met baby’s kom je overal tegen. Ze activeren je moedergevoel en af en toe ben je zelfs geneigd om hen stiekem in de gaten te houden. Intussen vraag je jezelf af of ze een vrouw hebben die thuis op hen wacht. Tip: dromen mag, hem proberen verleiden kan veel problemen met zich meebrengen.

7. Cupcakes

Een man die heerlijke cupcakes voor je koopt, vergroot automatisch zijn kansen om je hart te veroveren. Waarom? Omdat hij wellicht weet hoe hij van de kleine dingen des leven kan genieten en laat blijken dat hij je wil verwennen.

8. Een brede glimlach

Uit een Brits onderzoek onder 4.000 dames blijkt dat een knappe, lachende man een verpletterende indruk nalaat bij de doorsnee vrouw. Als hij dan nog eens stevige armspieren heeft, oogcontact probeert te maken en een zwart maatpak draagt, wordt de aantrekkingskracht nog intenser.

Bron: Nieuwsblad

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.