tevreden man

7x dingen die mannen doen waar vrouwen opgewonden van raken

Natuurlijk, we worden ook opgewonden van zijn brede armen, mooie ogen en verleidelijke lach. Maar niet alleen zijn uiterlijk speelt een rol, ook met zijn gedrag weet hij ons het bed in te krijgen en wel op de volgende manieren. Geef het maar toe, we zijn hier allemaal dol op.

1. Als hij met zijn handen door je haar gaat en een kus geeft

Zo’n lieve oprechte kus is meestal veel opwindender dan een heftige zoenpartij. Het moment dat hij met zijn handen door je lokken gaat en je een kus geeft, is het moment dat jij smelt.

2. Als hij je van achteren een knuffel geeft

Dit voelt zo veilig, warm en vertrouwd. Het is ontzettend sexy en het liefst blijf je zo uren staan.

3. Als hij af en toe tegen je ingaat

Af en toe heb jij wat tegengas nodig en dit geeft hij graag. Het feit dat jullie het niet altijd met elkaar eens zijn zorgt ervoor dat je hem des te aantrekkelijker vindt. Tegenpolen vullen elkaar aan, toch?

4. Als je ziet hoe lief hij met kinderen is

Als je ziet hoe lief hij met zijn kleine neefjes en nichtjes omgaat smelt je. Je weet zeker dat hij een uitstekende vader wordt later en dat lieflijke randje maakt hem woest aantrekkelijk.

5. Als hij iets voor je pakt waar je niet bij kan

Hij pakt zonder moeite de wijnglazen van het bovenste plankje. Of beter nog: hij tilt je een op. Oh god, wat maakt dit hem toch sexy.

6. Waneer hij de deur voor je openhoudt

Dat gentlemen gedrag is cliché, maar het werkt. Die galante moves maken hem de man van je dromen en dat laat je hem graag merken, tussen de lakens.

7. Als hij gepassioneerd over iets praat

Die passie in zijn ogen windt ons enorm op. Al vertelt hij een half uur over de wedstrijd tussen Liverpool en Arsenal, we genieten van zijn enthousiasme.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.
daten twitter
By Margret ·
16 augustus 2021

Die witte sokken kunnen uit

Gespreksonderwerp was ‘mijn wensenlijstje’ wat betreft een man. Waar hou je aan vast en wat zijn ‘nice to haves’. Hoe zit het met witte sokken?