tevreden man

7x dingen die mannen doen waar vrouwen opgewonden van raken

Natuurlijk, we worden ook opgewonden van zijn brede armen, mooie ogen en verleidelijke lach. Maar niet alleen zijn uiterlijk speelt een rol, ook met zijn gedrag weet hij ons het bed in te krijgen en wel op de volgende manieren. Geef het maar toe, we zijn hier allemaal dol op.

1. Als hij met zijn handen door je haar gaat en een kus geeft

Zo’n lieve oprechte kus is meestal veel opwindender dan een heftige zoenpartij. Het moment dat hij met zijn handen door je lokken gaat en je een kus geeft, is het moment dat jij smelt.

2. Als hij je van achteren een knuffel geeft

Dit voelt zo veilig, warm en vertrouwd. Het is ontzettend sexy en het liefst blijf je zo uren staan.

3. Als hij af en toe tegen je ingaat

Af en toe heb jij wat tegengas nodig en dit geeft hij graag. Het feit dat jullie het niet altijd met elkaar eens zijn zorgt ervoor dat je hem des te aantrekkelijker vindt. Tegenpolen vullen elkaar aan, toch?

4. Als je ziet hoe lief hij met kinderen is

Als je ziet hoe lief hij met zijn kleine neefjes en nichtjes omgaat smelt je. Je weet zeker dat hij een uitstekende vader wordt later en dat lieflijke randje maakt hem woest aantrekkelijk.

5. Als hij iets voor je pakt waar je niet bij kan

Hij pakt zonder moeite de wijnglazen van het bovenste plankje. Of beter nog: hij tilt je een op. Oh god, wat maakt dit hem toch sexy.

6. Waneer hij de deur voor je openhoudt

Dat gentlemen gedrag is cliché, maar het werkt. Die galante moves maken hem de man van je dromen en dat laat je hem graag merken, tussen de lakens.

7. Als hij gepassioneerd over iets praat

Die passie in zijn ogen windt ons enorm op. Al vertelt hij een half uur over de wedstrijd tussen Liverpool en Arsenal, we genieten van zijn enthousiasme.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.