mode blunder eerste date

7 x fashion fouten om te vermijden

Goed, op een eerste date hoef je je niet te kleden alsof je op sollicitatiegesprek gaat, maar een beetje goed verzorgd doet het in de regel goed bij de andere sekse! Hoe goed we het ook denken te doen, we maken allemaal wel eens foutjes als het gaat om onze kleding. Hier in ieder geval 7  fouten die het best kunt vermijden.

Te onthullend

Kleding bedekt je technisch misschien, maar kan soms nog te veel onthullen. Probeer topjes te vermijden die te veel decolleté onthullen, in de zomer en ook in de winter. Het is het beste om er stijlvol uit te zien en bepaalde delen te laten zien zonder dat alles eruit springt, vooral in zakelijke omgevingen. Zorg er ook voor dat je kleding kiest die je bedekt houdt terwijl je beste delen naar voren komen.

Te gewoon

Hoewel dit in de koudere maanden niet regelmatig voorkomt, is een veelgemaakte fout bij zomerse temperaturen het dragen van kleding die te casual is voor formele omgevingen. Mouwloze tops zijn waarschijnlijk acceptabel op het werk zolang je beha niet te zien is. Als een top teveel lichaam laat zien, draag er dan een vest of blazer over.

Te gescheurd

Een andere veel voorkomende fout die mensen maken, is het dragen van versleten en gescheurde kleding. Ja, het is prima om een ​​gescheurde spijkerbroek te dragen tijdens een concert of een casual evenement. Het is echter geen goed idee om het naar het werk of een formeel evenement te dragen. Ook tijdens een eerste date moet je je afvragen of dit zo gepast is.

Te groot of te klein

De verkeerde maat is nooit goed, waar je ook gaat. Kleding die te groot is, verbergt je rondingen niet; het maakt het erger. Kleding die te klein is, kan ervoor zorgen dat je muffin top zichtbaar is. Bij het kopen van kleding doet de maat op het etiket er niet toe. Je bent mooi, ongeacht je maat, maar weten en dragen wat je past, is veel aantrekkelijker dan te proberen een maat kleiner te dragen of iets te verbergen onder grote kleding.

Te veel logo’s

Het dragen van kleding met een logo erop zorgt ervoor dat je lijkt op een lopend billboard. Terwijl logo’s in de jaren 90 in waren, zijn de laatste tijd trends veranderd, en mensen stevenen af ​​van opzichtige logo’s en zijn op zoek naar iets ingetogeners.

Te veel dierenprints

Als dierenprints je ding zijn, kun je ze best nog dragen. Maar teveel ervan is nooit goed. Het is gewoon moeilijk deze prints te combineren en je kan er hierdoor nogal ordinair uit zien. Als je echter avontuurlijk bent, kan bijvoorbeeld een mooie blouse met dierenprint er geweldig uitzien met een zwarte broek.

Te veel lagen

Te veel lagen is een fout op verschillende punten, in elk seizoen. Als je onaantrekkelijke gebieden probeert te verbergen met extra lagen, kun je het eigenlijk nog erger maken. Bijvoorbeeld, een rok over een legging of een mini-jurk gedragen met een spijkerbroek verbergen niets; het kan dingen zelfs erger maken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam