Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
mode blunder eerste date
8 september 2018

7 x fashion fouten om te vermijden

Goed, op een eerste date hoef je je niet te kleden alsof je op sollicitatiegesprek gaat, maar een beetje goed verzorgd doet het in de regel goed bij de andere sekse! Hoe goed we het ook denken te doen, we maken allemaal wel eens foutjes als het gaat om onze kleding. Hier in ieder geval 7  fouten die het best kunt vermijden.

Te onthullend

Kleding bedekt je technisch misschien, maar kan soms nog te veel onthullen. Probeer topjes te vermijden die te veel decolleté onthullen, in de zomer en ook in de winter. Het is het beste om er stijlvol uit te zien en bepaalde delen te laten zien zonder dat alles eruit springt, vooral in zakelijke omgevingen. Zorg er ook voor dat je kleding kiest die je bedekt houdt terwijl je beste delen naar voren komen.

Te gewoon

Hoewel dit in de koudere maanden niet regelmatig voorkomt, is een veelgemaakte fout bij zomerse temperaturen het dragen van kleding die te casual is voor formele omgevingen. Mouwloze tops zijn waarschijnlijk acceptabel op het werk zolang je beha niet te zien is. Als een top teveel lichaam laat zien, draag er dan een vest of blazer over.

Te gescheurd

Een andere veel voorkomende fout die mensen maken, is het dragen van versleten en gescheurde kleding. Ja, het is prima om een ​​gescheurde spijkerbroek te dragen tijdens een concert of een casual evenement. Het is echter geen goed idee om het naar het werk of een formeel evenement te dragen. Ook tijdens een eerste date moet je je afvragen of dit zo gepast is.

Te groot of te klein

De verkeerde maat is nooit goed, waar je ook gaat. Kleding die te groot is, verbergt je rondingen niet; het maakt het erger. Kleding die te klein is, kan ervoor zorgen dat je muffin top zichtbaar is. Bij het kopen van kleding doet de maat op het etiket er niet toe. Je bent mooi, ongeacht je maat, maar weten en dragen wat je past, is veel aantrekkelijker dan te proberen een maat kleiner te dragen of iets te verbergen onder grote kleding.

Te veel logo’s

Het dragen van kleding met een logo erop zorgt ervoor dat je lijkt op een lopend billboard. Terwijl logo’s in de jaren 90 in waren, zijn de laatste tijd trends veranderd, en mensen stevenen af ​​van opzichtige logo’s en zijn op zoek naar iets ingetogeners.

Te veel dierenprints

Als dierenprints je ding zijn, kun je ze best nog dragen. Maar teveel ervan is nooit goed. Het is gewoon moeilijk deze prints te combineren en je kan er hierdoor nogal ordinair uit zien. Als je echter avontuurlijk bent, kan bijvoorbeeld een mooie blouse met dierenprint er geweldig uitzien met een zwarte broek.

Te veel lagen

Te veel lagen is een fout op verschillende punten, in elk seizoen. Als je onaantrekkelijke gebieden probeert te verbergen met extra lagen, kun je het eigenlijk nog erger maken. Bijvoorbeeld, een rok over een legging of een mini-jurk gedragen met een spijkerbroek verbergen niets; het kan dingen zelfs erger maken.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

10 vragen voor een originele eerste date

Hoe vaak je ook ge-date hebt of niet, de kans is...

5 tips om goed voorbereid op date te gaan

Op date gaan is altijd weer spannend. Of het nu je...

Wie de juiste schoen past..

Je bent er helemaal klaar voor, je gaat uit vanavond! Maar...

Helft Nederlanders niet happy met online winkelen

De helft van de Nederlanders klaagt namelijk na een online winkelervaring....

Eerste afspraakje in een chique restaurant? Maak indruk met goede tafelmanieren

Het is een gruwel en afknapper voor menig single. Een eerste...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie