mode blunder eerste date

7 x fashion fouten om te vermijden

Goed, op een eerste date hoef je je niet te kleden alsof je op sollicitatiegesprek gaat, maar een beetje goed verzorgd doet het in de regel goed bij de andere sekse! Hoe goed we het ook denken te doen, we maken allemaal wel eens foutjes als het gaat om onze kleding. Hier in ieder geval 7  fouten die het best kunt vermijden.

Te onthullend

Kleding bedekt je technisch misschien, maar kan soms nog te veel onthullen. Probeer topjes te vermijden die te veel decolleté onthullen, in de zomer en ook in de winter. Het is het beste om er stijlvol uit te zien en bepaalde delen te laten zien zonder dat alles eruit springt, vooral in zakelijke omgevingen. Zorg er ook voor dat je kleding kiest die je bedekt houdt terwijl je beste delen naar voren komen.

Te gewoon

Hoewel dit in de koudere maanden niet regelmatig voorkomt, is een veelgemaakte fout bij zomerse temperaturen het dragen van kleding die te casual is voor formele omgevingen. Mouwloze tops zijn waarschijnlijk acceptabel op het werk zolang je beha niet te zien is. Als een top teveel lichaam laat zien, draag er dan een vest of blazer over.

Te gescheurd

Een andere veel voorkomende fout die mensen maken, is het dragen van versleten en gescheurde kleding. Ja, het is prima om een ​​gescheurde spijkerbroek te dragen tijdens een concert of een casual evenement. Het is echter geen goed idee om het naar het werk of een formeel evenement te dragen. Ook tijdens een eerste date moet je je afvragen of dit zo gepast is.

Te groot of te klein

De verkeerde maat is nooit goed, waar je ook gaat. Kleding die te groot is, verbergt je rondingen niet; het maakt het erger. Kleding die te klein is, kan ervoor zorgen dat je muffin top zichtbaar is. Bij het kopen van kleding doet de maat op het etiket er niet toe. Je bent mooi, ongeacht je maat, maar weten en dragen wat je past, is veel aantrekkelijker dan te proberen een maat kleiner te dragen of iets te verbergen onder grote kleding.

Te veel logo’s

Het dragen van kleding met een logo erop zorgt ervoor dat je lijkt op een lopend billboard. Terwijl logo’s in de jaren 90 in waren, zijn de laatste tijd trends veranderd, en mensen stevenen af ​​van opzichtige logo’s en zijn op zoek naar iets ingetogeners.

Te veel dierenprints

Als dierenprints je ding zijn, kun je ze best nog dragen. Maar teveel ervan is nooit goed. Het is gewoon moeilijk deze prints te combineren en je kan er hierdoor nogal ordinair uit zien. Als je echter avontuurlijk bent, kan bijvoorbeeld een mooie blouse met dierenprint er geweldig uitzien met een zwarte broek.

Te veel lagen

Te veel lagen is een fout op verschillende punten, in elk seizoen. Als je onaantrekkelijke gebieden probeert te verbergen met extra lagen, kun je het eigenlijk nog erger maken. Bijvoorbeeld, een rok over een legging of een mini-jurk gedragen met een spijkerbroek verbergen niets; het kan dingen zelfs erger maken.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.