seks tegen prostaatkanker
21 March 2016

7 type mannen tussen de lakens

Waar de ene man wel een uurtje of wat uittrekt voor een tergend langzaam voorspel, daar wordt de ander helemaal wild bij wat dirty talk tussen de lakens en is de volgende binnen een mum van tijd er letterlijk wel klaar mee. Ja, qua seksbeleving en prestaties heb je mannen in alle soorten en maten!

Tegenwoordig kan kan zo’n beetje alles op seksueel gebied wel besproken worden. Toch heb je het er misschien niet snel over wat voor type je nieuwste lover in bed is. En dat zijn er nogal wat! Van ‘dat kan toch niet’-pummels tot ‘dit willen we, waar kunnen we ze vinden?!’-heren. Volgens Ze.nl kan je deze types tussen je lakens aantreffen. Of misschien herken je als man jezelf wel!

De Slappe Vaatdoek
Dit kenmerkt hem: De Slappe Vaatdoek levert geen grote bijdrage. Oké, met geluk is z’n zaakje down there een beetje groot, maar echt veel inspanning levert hij niet. Hij ligt vaak vermoeid onderop alsof hij net een rondje om de aarde heeft gerend en op veel variatie in bed hoef je niet te hopen, want dat is namelijk ‘erg vermoeiend.’
Zijn favoriete standje: cowgirl

Het Stampertje
Dit kenmerkt hem: erin, eruit, erin, eruit. En dan vooral heel hard en heel snel. We presenteren jullie: Het Stampertje. Vooral wanneer De Stamper bovenop ligt, is hij in z’n element. Zo kan hij zich makkelijk met z’n voeten afzetten van het bed wat het rampetampen voor hem maar wat makkelijk maakt.
Zijn favoriete standje: missionaris

De Tedere Vlam
Dit kenmerkt hem: kaarsjes: check, romantisch muziekje: check, rozenblaadjes: check. De Tedere Vlam denkt overal aan voor hij met je van bil gaat. En wanneer hij dat doet, weet hij ook heel goed wat hij doet. Deze vlam neemt veel tijd voor voorspel en weet precies wat jij lekker vindt. Echter is hij niet heel erg avontuurlijk in bed.
Zijn favoriete standjes: missionaris en cowgirl en alle andere standjes waarbij hij je aan kan kijken.

De Woeler
Dit kenmerkt hem: als je De Woeler aan de haak hebt geslagen, heb je ergens erg veel geluk, maar ergens kan het ook vervelend zijn. De Woeler is namelijk goed in álles. En daar ligt ook het probleem, want hij vindt alles lekker. Dus tijdens een stomend potje seks, wil hij ook graag alles doen wat hij lekker vindt. Om de haverklap wordt er gewisseld van positie. Tsjah, klaarkomen wordt voor jou zo een beetje lastig.
Zijn favoriete standjes: doggy style, missionaris, de schaar, 69, reversed cow girl… alles wel eigenlijk.

De Profiteur
Dit kenmerkt hem: bij de Profiteur gaat het voornamelijk om zijn pleziertjes. Hij zorgt vaak dat hij als eerste aan zijn trekken komt. Van seks zelf komt bij hem vaak weinig terecht. Aftrekken en pijpen is bij hem daarentegen wel welkom. En wanneer meneer z’n witte goedje heeft geloosd, is-ie natuurlijk moe. Fijn…
Zijn favoriete standjes: reversed cow girl

De Passievolle Minnaar
Dit kenmerkt hem: ka-ching! De Passievolle Minnaar heeft het allemaal. Er wordt genoeg tijd besteedt aan voorspel en daarnaast weet hij ook nog eens ontzettend goed wat hij in bed doet. Hij zorgt er niet alleen voor dat hij aan z’n trekken komt, maar vindt het minstens net zo belangrijk dat jij je moment suprême bereikt. Daarnaast is hij ook wel in voor een avontuurtje.
Zijn favoriete standjes: dat verschilt elke keer weer

De Dekhengst
Dit kenmerkt hem: hij neemt geen tijd voor een voorspel en duikt meteen op z’n prooi af. Daarnaast is hij ook zo snel klaar dat jij amper doorhad dat-ie er überhaupt inzat. Daarnaast heeft hij ook een libido waar je u tegen zegt. Hij heeft op elk moment van de dag zin en wanneer jullie net een nummertje hebben afgemaakt, kan hij bijna meteen weer voor een ronde twee.
Zijn favoriete standjes: doggy style

Onder welk type man valt jouw (nieuwste) verovering & heb jij ook zo je favoriete standjes?

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Door deze standjes slaap je daarna als een roosje

Wist je dat er ook standjes zijn die ervoor zorgen dat...

Hoe je jouw seksleven leuker maakt

Wil je alles weten over anale seksspelletjes en hoe je daarvan...

5 mythes over seks bij 50-plussers

Is het echt zo dat je dan geen zin meer hebt...

Seks ten tijde van corona: meer zin en behoefte aan variatie

De verplichte thuisquarantaine heeft een duidelijke invloed op ons seksleven. Nederlanders...

Onze zuiderburen verlangen naar een pikanter seksleven

Als single droom je er misschien alleen maar van, ook onze...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie