tips spannend voorspel

7 tips voor een spannend voorspel

Zeg nu eens eerlijk, een goed voorspel is een prima begin van een opwindend avondje en leidt in de meeste gevallen tot een ultiem hoogte punt. Wat is er nu spannender om je nieuwe partner te plagen en uit te dagen? Wij hebben zeven tips voor een spannend voorspel.

1. Sappig fruit

Als jullie van fruit houden ten minste? Fruit zoals aardbeien, druiven of exotische soorten. Zorg dat ze goed rijp zijn en zet alvast een bakje klaar in de ijskast. Neem kleine hapjes of geef elkaar kleine stukjes.

2. Sexy lingerie

Hoe mooier het cadeautje verpakt is, des te spannender het wordt om het uit te pakken! Plaag je partner en draag sexy lingerie, juist die welke je partner niet verwacht.

3. Muziek

Om in de stemming te komen:  ga samen close dansen op een zwoel muziekje of geef een stripact.

4. Blinddoek

Spannende voor beide om geblinddoekt te worden en je over te geven aan je partner. Bij vele zal dit leiden tot een ultiem hoogte punt. Een blinddoek kan de intimiteit en het vertrouwen in je partner vergroten.

5. Veer

Plaag met een lange veer. Een veer kan veel plezier brengen en zeer hartstochtelijk werken.

6. Spel

Een spel is een uitstekende en creatieve manier om een romantisch avondje mee te beginnen. Een spel brengen jullie dichter bij elkaar en brengt vaak verrassende kant naar voren. Vaak worden de erotisch getinte vragen en opdrachten, naarmate het spel vordert steeds gewaagder en heftiger. Het is dus een hele uitdaging om het spel uit te spelen.

7. Zoenen

Zeg tegen je partner ik wil met je te vrijen. Ik wil je dicht tegen me aan voelen je lichaam en je warme mond. En zoen hem of haar vol met passie…

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.