date tips

7 super handige dating tips

Zie jij met al die tips voor daten door de bomen het bos nog wel? Of je ze nu denkt nodig te hebben of niet.. soms kan het wel handig zijn om te weten wat nu wel of niet te doen tijdens het daten. 

7 date tips

Ook op Singlessite.nl vind je heel veel nuttige artikelen en tips die je helpen bij het daten. Of het nu gaat om een eerste afspraakje, tips voor verlegen singles, of wat voor vragen je iemand kunt stellen tijdens het speeddaten. Ook tips om je datingprofiel te optimaliseren kunnen als kersverse single best van pas komen. We geven je deze 7 handige datingtips!

1. Veel mensen zien speeddaten vooral als een lollig avondje uit, met wellicht kans op meer. Maar als je toch besloten hebt om te gaan: probeer dan zoveel mogelijk uit je bezoek te halen. 5 tips voor een avondje speeddaten.

2. Een eerste date is en blijft reuze spannend en een speciale gebeurtenis. Ook al heb je er drie in een week, je maakt tenslotte maar één keer een eerste indruk. 12 effectieve tips voor je eerste date.

3. Het is zover. Je hebt een eerste date gepland en je hebt er zin in. Maar.. waar gaan jullie het over hebben? Het idee om met je mond vol tanden staan (of zitten) op het moment suprême is nu niet echt een aanlokkelijk idee. Daarom tips voor gespreksstof op je eerste date.

4. Altijd leuk om te lezen wat onze overzeese Amerikaanse buren schrijven over singles, daten en over succesvolle datingprofielen. Want succes boeken, dat is in Amerika regel nummer 1. Anyaway, we vonden deze 10 super simpele tips. 

5. Ben jij zelfverzekerd, assertief en niet op je mondje gevallen? Dan is het haast niet voor te stellen hoe het voelt om verlegen te zijn. Maar krijg je al rode vlekken in je nek bij het idee iemand die je leuk vindt spontaan aan te moeten spreken dan begrijp je precies waar wij het over hebben. Flirt en date tips voor verlegen singles.

6. Ben je aan het daten met een wel hele leuke man of vrouw? Waar gaan jullie naar toe voor een eerste, tweede of derde date nu de zon wat langer schijnt? Omdat het lente is de hoogste tijd voor de vijf leukste date tips!

7. Ben je als single lekker aan het daten? Dan spreek je in een week vast wel eens met verschillende singles af in plaats van te wachten of de date met X een succes voordat je afspreekt met date Y. Multi daten, tegenwoordig doet vrijwel iedereen het. Maar wat zijn de spelregels?

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam