date tips

7 super handige dating tips

Zie jij met al die tips voor daten door de bomen het bos nog wel? Of je ze nu denkt nodig te hebben of niet.. soms kan het wel handig zijn om te weten wat nu wel of niet te doen tijdens het daten. 

7 date tips

Ook op Singlessite.nl vind je heel veel nuttige artikelen en tips die je helpen bij het daten. Of het nu gaat om een eerste afspraakje, tips voor verlegen singles, of wat voor vragen je iemand kunt stellen tijdens het speeddaten. Ook tips om je datingprofiel te optimaliseren kunnen als kersverse single best van pas komen. We geven je deze 7 handige datingtips!

1. Veel mensen zien speeddaten vooral als een lollig avondje uit, met wellicht kans op meer. Maar als je toch besloten hebt om te gaan: probeer dan zoveel mogelijk uit je bezoek te halen. 5 tips voor een avondje speeddaten.

2. Een eerste date is en blijft reuze spannend en een speciale gebeurtenis. Ook al heb je er drie in een week, je maakt tenslotte maar één keer een eerste indruk. 12 effectieve tips voor je eerste date.

3. Het is zover. Je hebt een eerste date gepland en je hebt er zin in. Maar.. waar gaan jullie het over hebben? Het idee om met je mond vol tanden staan (of zitten) op het moment suprême is nu niet echt een aanlokkelijk idee. Daarom tips voor gespreksstof op je eerste date.

4. Altijd leuk om te lezen wat onze overzeese Amerikaanse buren schrijven over singles, daten en over succesvolle datingprofielen. Want succes boeken, dat is in Amerika regel nummer 1. Anyaway, we vonden deze 10 super simpele tips. 

5. Ben jij zelfverzekerd, assertief en niet op je mondje gevallen? Dan is het haast niet voor te stellen hoe het voelt om verlegen te zijn. Maar krijg je al rode vlekken in je nek bij het idee iemand die je leuk vindt spontaan aan te moeten spreken dan begrijp je precies waar wij het over hebben. Flirt en date tips voor verlegen singles.

6. Ben je aan het daten met een wel hele leuke man of vrouw? Waar gaan jullie naar toe voor een eerste, tweede of derde date nu de zon wat langer schijnt? Omdat het lente is de hoogste tijd voor de vijf leukste date tips!

7. Ben je als single lekker aan het daten? Dan spreek je in een week vast wel eens met verschillende singles af in plaats van te wachten of de date met X een succes voordat je afspreekt met date Y. Multi daten, tegenwoordig doet vrijwel iedereen het. Maar wat zijn de spelregels?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland