houseparty amsterdam

7 redenen voor singles om uit te gaan

Voor het eerst alleen uitgaan, daar kan je als kersverse single als een berg tegenop zien. Gelukkig zijn er meer mensen zoals jij en die vinden elkaar op allerlei leuke plekken, events en feesten door heel Nederland!

Omdat je misschien nog niet weet wat er allemaal bij jou in de regio te doen is voor singles hebben wij een hele handige en uitgebreide singles-agenda waar je in één oogopslag ziet welke feesten en events of borrels er op de planning staan. Dat scheelt een hoop zoekwerk hè?

Ben je nog niet echt overtuigd van het idee dat je de stoute schoenen moet aantrekken, je mooiste outfit, en met een stralende glimlach de deur uit om nieuwe mensen te leren kennen en vooral plezier te maken?

7 redenen voor singles om lekker uit te gaan:

1. Je leert niet alleen nieuwe mensen, maar ook jezelf beter kennen. Want door er in je eentje op uit te gaan ontdek je al snel wat je wel en niet leuk vindt, waar je sterke en je zwakke kanten liggen in het socializen met onbekende mensen.

2. Je ontdekt nieuwe uitgaansmogelijkheden. Door er op uit te trekken ontdek je verrassend leuke nieuwe uitgaansgelegenheden, misschien wel vlak bij jou in de buurt, waarvan je het bestaan niet wist en met je ex nooit zou zijn gekomen..

3. Je hebt weer een reden om jezelf in een nieuwe outfit te steken! Want natuurlijk wil jij er leuk en aantrekkelijk uitzien voor al die andere singles 😉

4. Je ontdekt weer nieuwe muziek en dansmoves. Want misschien is het al even geleden dat je bent gaan dansen en sjansen en in de tussentijd is er qua muziek wel wat veranderd. Zin in muziek van ‘jouw tijd’? Dan zijn er seventies eighties party’s.

5. Alleen uitgaan is leuker dan je denkt. Ook al ben je bloednerveus en een tikkeltjes verlegen, je zal zien dat eenmaal over de drempel het meeste min of meer vanzelf gaat en dat het veel leuker is dan je had gedacht.

6. Je bent zo vrij als een vogeltje dus je kan met iedereen dansen, kletsen, een drankje doen. Je hebt geen partner die je hoeft te animeren, alleen jezelf!

7. Jij bent eigen baas. Over je eigen lijf maar ook over je eigen tijd. Heb je het wel gezien, ben je moe of vind je het wel welletjes geweest, dan kan je lekker naar huis wanneer jij dat wil. Liever tot de kleine uurtjes dansen en feesten? Aan jou de keus!

Meer suggesties voor gezellige singlefeesten ontdek je hier.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.