seks vakantie

7 redenen voor meer orale seks

Likken, pijpen, sabbelen, zuigen, knabbelen, beffen… Oftewel: orale seks! (Bijna) iedereen doet het wel en (bijna) iedereen vindt het heerlijk. Maar toch wordt het te weinig gedaan… Uit onderzoek is gebleken dat 60% van de mensen vaker gebeft/gepijpt wil worden.

Dit onderzoek is uitgevoerd door erotisch postorderbedrijf Mail & Female onder meer dan 2000 mensen. Waarom wordt er zo dan weinig gebeft en gepijpt?

Mail & female geeft 7 redenen:

1. Je bent te moe om te beffen of pijpen
Orale seks is heerlijk, maar ook wel veel werk en gedoe, vooral als je moe bent! Maar bedenk wel dat je van (orale) seks uiteindelijk vrolijker en energieker wordt… Dus dat is voortaan geen excuus meer.

2. Je hebt gebrek aan ervaring
Oefening baart kunst en als je nog niet zoveel oefening hebt gehad, is het logisch dat je onzeker bent over je orale kunsten. Vraag aan je partner wat hij/zij lekker vindt, daar kun je nog wat van leren. Professioneel advies nodig? Hier vind je tips om beter te pijpen en te beffen.

3. Je bent bang om niet te kunnen tippen aan je voorgangers
Als je denkt aan je partners seksuele verleden, kun je je soms wat geïntimideerd voelen. Je gaat vergelijken en daar word je soms onzeker van. Probeer je te concentreren op het hier en nu, het verleden is het verleden, jullie zijn nu bij elkaar en geniet daar van!

4. Je vindt het een beetje vernederend
‘Naar beneden gaan’ bij iemand voelt voor jou een beetje onderdanig. Het voelt een beetje alsof je e partner aan het bedienen bent. Maar zie het liever als een geschenk van liefde. En als je partner het ook bij jou doet, is het een soort wederzijdse dienst, toch?

5. Je vindt het moeilijk om je partners wensen te raden
Orale seks vraagt om meer concentratie dan neuken. Let goed op de signalen (zuchten, kreunen, hardheid en vochtigheid) van je partner en speel daar op in.

6. Je vindt het gewoon niet lekker ruiken en proeven
Het kan zijn dat je orale seks een beetje ‘viezig’ vindt, het is ook wel een erg intiem klusje. Maar probeer te bedenken dat smaak en geur heel belangrijk zijn bij seks. De geuren hebben namelijk een natuurlijke functie om de seksuele opwinding te vergroten…

7. Je vindt het moeilijk jezelf over te geven
Veel vrouwen vinden het ontzettend moeilijk om geen controle te hebben en om zich helemaal over te geven. Om heel egocentrisch hun eigen genot voorop te stellen en daar van te genieten. Toch is het heel belangrijk dat je dit leert. Je hebt namelijk, net als je partner, recht op genot!

Bron: Mail&Female en met dank aan Ze.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.