Reis Tips Floortje Dessing

7 legitieme redenen op lekker vaak op vakantie te gaan

Sommige kopen een nieuwe Ipad, bankstel of dure merkkleding, anderen geven hun geld het liefste uit aan reizen. Herken jij jezelf daarin maar durf je nog onvoldoende de daad bij het woord te voegen? Wij geven je 7 legitieme redenen om lekker vaak op vakantie te gaan!

1 Lijkbleek..

Wanneer je langere tijd in ons kikkerlandje verblijft verbleek je automatisch. Met relatief weinig echt zomerse en zonnige dagen op jaarbasis kan je ontzettend verlangen naar een zonnestraaltje op je blote huid die je ook nog eens een licht gebronsd uiterlijk geeft. Je voelt zie er niet alleen aantrekkelijker en gezonder uit, je voelt je ook zo! Reden genoeg om in het najaar je koffer te pakken naar de zon.

2 Zalig eten

Het eten in het buitenland is vaak vele malen lekkerder dan in Nederland. Bedenkt maar; pizza’s en pasta’s in Italië met een smaak die je in ons eigen land bijna nergens tegenkomt, zalige tapas in Spanje of Portugal, smeuïge tzatziki in Griekenland en fantastische curry ’s in Thailand om maar eens een dwarsstraat te noemen. Niet alleen jij gaat op vakantie maar ook je smaakpapillen komen volop aan hun trekken!

3 Drankje extra

Ook lekker van op vakantie gaan is dat je op (vrijwel) ieder moment van de dag volkomen legitiem een heerlijk alcoholisch drankje kunt nuttigen. Of het nu die welkomstcocktail is of dat lokale biertje dat je écht moet uittesten, op vakantie kan en mag er meer (van jezelf) dan thuis. En dat is toch puur genieten?

4 Mooie herinneringen

Misschien wel het aller fijnste van op vakantie gaan: prachtige herinneringen maken om later nog eens extra van te genieten als je weer thuis bent in ons koude, kille en vaak natte kikkerlandje. Foto’s maken is het devies! Veel en vaak zodat je niet alleen je (toch wel jaloerse vrienden omdat je alweer op reis bent) op de hoogte kunt houden via Instagram of Facebook maar vooral voor jezelf.

5 Lekker lang slapen

Ben je de rest van het jaar ook zo druk in de weer met van alles en nog wat? Je baan, je vrienden, de familie, sportclub enzovoort… op vakantie hoef je niks en mag je alles. Ook lekker uitslapen, zo vaak en zo lang je maar wilt. Zalig! Je komt behalve boordevol nieuwe indrukken ook lekker uitgerust thuis en dat is zoooo fijn!

6 Wereldblik verruimen

Mensen die vaak reizen staan anders in het leven en hebben een bredere kijk op het leven en de wereld. Het zijn vaak interessante mensen waarmee het erg leuk is om een avondje (of langer) door te brengen. Kijk maar naar de ultieme reizigster: Floortje Dessing! Wie zou er niet eens een dag, week of maand in haar schoenen willen staan? Door te reizen doe je jezelf én je omgeving dus een groot plezier.

7 Positieve blik naar de toekomst

Ben jij iemand die graag reist of wel zou willen maar nog niet echt durft? Aarzel niet langer en boek gewoon een ticket naar een plek waar je dolgraag nog eens naar toe zou willen. Met een mooie reis of trip in het vooruitzicht komt je regenachtige, koude dagen veel makkelijker door, stap je vol vrolijkheid en energie door het leven. Want je weet…. Over zoveel dagen (of weken) dan mag je weer! Een reis(je) in het vooruitzicht maakt je automatisch een blij mens.

Nog geen plannen maar wil je ze wel maken? Check de agenda voor leuke singlereizen!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!