7 janurari is dag van de scheiding

Volgens juridisch deskundigen is 7 januari de dag waarop de meeste scheidingen worden ingediend. Voor de advocaten is het omstreeks deze tijd de drukste tijd van het jaar. Volgens onderzoek van het Britse advocatenkantoor Resolution, betekenen de feestdagen in december een periode van grote stress. In plaats van dat de feestelijkheden een tijd is waar men aan de relatie werkt, betekent het voor de meeste stellen een relatiebreuk. Maar om de kinderen en familie te ontzien, blijven stellen tijdens de feestdagen nog samen. ’Als de feestelijkheden eenmaal voorbij zijn en het nieuwe jaar van start gaat, dan wordt vaak ons advies ingewonnen,’ aldus een advocaat.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?