Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
halina reijn zeekoeien
8 november 2014

7 irritante dingen die je als single meemaakt

Als single door het leven gaan vind je doorgaans helemaal geen punt. Leuk ook zelfs! Maar wanneer je uitgaat of bij vrienden bent die allemaal wel een partner hebben dan kan je soms aardig met je neus op de feiten worden gedrukt. Zitten zij innig te zoenen, dan kijk jij liever weg. Je kent het wel.

7 dingen die niet leuk zijn als je single bent

1. Hoe graag je vrienden je ook overal voor uitnodigen en je overal in willen betrekken, soms werkt dat gewoon niet goed. Ofwel je bent getuige van hun intense liefde voor elkaar of je bent ineens scheidsrechter in een van hun ruzies. Het derde wiel aan de wagen… soms begrijp je deze uitspraak meer dan je lief is.

2. Soms ontvang je ook uitnodigingen uit een soort medelijden die eigenlijk niet helemaal voor jou bedoeld waren. Zit je ergens bij terwijl er afspraken worden gemaakt en dan hoor je ‘natuurlijk mag jij ook komen hoor’! Maar eigenlijk is het wel duidelijk dat je beter thuis had kunnen blijven of met andere vrienden had moeten afspreken om een wel een gezellige avond te hebben.

3. Het eeuwige ‘koppelen’ van je vrienden is soms bloed irritant. Je kunt er donder op zeggen dat wanneer je op een feestje verschijnt er wordt gezegd ‘hij/zij is ook single, misschien moeten jullie even kennis maken’!

4. Alle clichés over de liefde ben je meer dan zat. Je hebt ze allemaal al meer dan eens voorbij horen komen en je zit er echt niet op te wachten dat ze voor de zoveelste keer door deze en gene worden herhaald. “Ach, je vindt vast nog wel iemand, het is gewoon nog niet jouw tijd of op ieder potje past een dekseltje”. Strontvervelend.

5. Soms wordt je ongewild herinnerd aan je leven met je ex. Alsof hij of zij de ideale partner was en jij te dom om hem of haar te laten lopen. “Wat is er nou toch ook alweer gebeurd tussen jullie? Ik dacht dat jullie het zo goed hadden samen, jullie leken echt het ideale stel.”

6. Ook al ga je geregeld alleen een hapje eten in een eetcafé of restaurant, soms kan het ineens erg confronterend zijn dat jij alleen aan dat tafeltje zit (weggedoken met boek) en die andere mensen tegenover elkaar gezellig aan het keuvelen.

7. Als single moet je wel een spannend (seks)leven hebben denken je vrienden! Want je date (volgens anderen) toch heus wel eens en je beleeft van alles dat zij niet beleven. Dus kom maar op met die verhalen! Welke verhalen denk jij. Want je zit het liefst ’s avonds lekker thuis op de bank met een zak chips. Vrienden hoeven bij jou niet te rekenen op smeuïge verhalen, jammer voor hen.

Ach, als we onze vrienden mogen geloven, is het fantastisch om een relatie te hebben en is dat waarschijnlijk soms waar. Maar het leven single is ook helemaal niet slecht. Ontdek hier waarom.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrienden met je ex niet altijd een goed idee

Het klinkt natuurlijk ideaal: vrienden blijven met je ex. Maar in...

Als je dit hoort van je ex dan is hij (of zij) er nog niet overheen

Jullie zijn al een poosje uit elkaar en na een fikse...

Zo ontdek je of jij iemands rebound bent

Als je uitgaat met een man die net uit een relatie...

Deze tijd heb je nodig om over je ex heen te komen

Een relatiebreuk is altijd pijnlijk. Vooral als er kinderen in het...

Wat te doen wanneer je ex weigert zijn nieuwe liefde voor te stellen

Je ex heeft een nieuwe liefde en die wil hij aan...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie