vrijheid om te kiezen

7 heerlijke intieme plekjes die hij nooit meer mag overslaan

Nieuwe liefde? Heerlijk als hij je in je nek kust of zachtjes over je borsten streelt. Je voelt het prikkelen tot in je tenen! Er zijn nog meer plekjes op je lichaam waar je niet altijd aan denkt tijdens de seks. Maar vraag hem toch maar eens je hier aan te raken…

  1. KNIEHOLTES

Oké, klinkt niet als één van de meest sensuele plekjes op je lichaam, maar geloof ons, je knieholtes zijn ontzettend gevoelig voor prikkels. Stel je voor dat je een kort rokje draagt en hij raakt je zachtjes aan. Reken maar dat je knieën gaan knikken.

  1. OREN

Worden mannen ook wild van trouwens, als je zachtjes aan hun oorlel likt, zuigt of kust.

  1. NAVEL

Vraag hem je navel te stimuleren met zijn tong of vingers. Of doe eens gek en spuit slagroom in je navel en vraag hem het op te likken. Wist je dat je dat kan voelen in je clitoris?

  1. GROTE TEEN

Ook als je geen voetenfetish hebt, kan dit erg lekker zijn. Sommige vrouwen worden zo opgewonden als een man haar grote teen stimuleert met zijn handen of mond, dat ze een orgasme krijgen.

  1. HOOFDHUID

Onder je haar dus. De Amerikaanse wetenschapper Yvonne Fulbright zegt dat een massage van je schedel het hormoon oxytocine vrijmaakt waardoor je je ontspannen en voelt en open staat voor seksuele avontuurtjes.

  1. RUG

Als je houdt van een beetje ruwe seks, vraag hem dan in je rug te knijpen en langs je ruggengraat te strelen. Van boven naar beneden. Vraag hem om wat langer stil te staan bij het kuiltje boven je billen. Zachtjes bijten is heerlijk.

  1. SLEUTELBEENDEREN

Super sexy, als je een stukje van je schouder ontbloot. Bovendien is je sleutelbeen een heel gevoelig plekje. Je smelt als hij je hier teder kust of streelt. Vooral als hij daarna langzaam verder naar beneden gaat…

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.