gratis uit eten vrienden

7 goede voornemens om te doen in het weekend

Vaak ben je doordeweeks zo druk met je werk en andere verplichtingen, dat je in het weekend geen zin meer hebt om iets te doen. Toch is juist het weekend dé tijd voor een aantal voornemens. Wel doen dan, hè?

1# Sporten

Misschien ben je liever lui dan moe, maar van sporten krijg je veel energie. Begin je zaterdag- of zondagochtend dan ook in de sportschool of met een stevige wandeling in de buurt!

2# Op bezoek gaan

Misschien is het je opa of oma die je de laatste tijd niet veel ziet, of heeft een ander familielid of vriendinnetje wat extra aandacht nodig. Neem hier in het weekend even de tijd voor, dat zullen die mensen echt op prijs stellen!

3# Opruimen

Wanneer heb je je kamer – of überhaupt maar je kledingkast – voor het laatst opgeruimd? Je zal merken dat het je veel voldoening brengt als je dit klusje eenmaal achter de rug hebt!

4# Tutorials kijken

Vaak ben je doordeweeks zo druk, dat je in het weekend geen zin meer hebt om iets te doen. Toch is juist het weekend dé tijd voor een aantal voornemens. Wel doen dan, hè?

5# Plannen

Een planning maken voor de komende week is super handig, want zo weet je precies wat je te doen staat. Ook kun je met alles rekening houden, omdat je er vooraf over nadenkt. Je kunt dus heus wel drie keer per week sporten en ook nog voor dat tentamen leren als je wilt!

6# Met vrienden afspreken

Vooral vrienden en vriendinnen die je niet vaak ziet, zou je in het weekend eens op moeten bellen voor een kop koffie of een gezellige lunch. Zo onderhoud je ook die vriendschappen en niet alleen degene die zo vanzelfsprekend voor je zijn.

7# Genieten

Het weekend moet wel leuk blijven, dus naast al deze voornemens moet je je ook vooral voornemen om te genieten! Lekker uitslapen of een avondje stappen horen daar dus ook bij.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.