Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
dieet tips festival
30 mei 2019

7 Festivaltips voor Hemelvaart

Toe aan vakantie? Als het even meezit, heb je straks tijdens Hemelvaart een lekker lang weekend vrij. En dan trek je er natuurlijk een dagje op uit! Benieuwd wat donderdag 30 mei te doen is? Wij kregen de volgende  leuke Nederlandse uit-tips van Skyscanner waar je een top Hemelvaartsdag mee kunt hebben!

Top 7 Hemelvaart festivals

Hemels Festival, Leeuwarden

Gieren de festivalkriebels alweer door je lijf? Dan heb je met Hemelvaart eindelijk weer een reden om een festival te bezoeken! Hemels Festival is het grootste dancefestival in het Noorden. Er wordt groots uitgepakt met de beste artiesten die op 30 mei optreden tussen 14.00 en 23.00 uur op een spectaculaire stage op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Houd je wel van dance maar woon je in het zuiden van het land? Een vergelijkbaar festival is Losjes in Den Bosch.

Heaven Open Air, Heerenveen

Lil Kleine, Bizzey, The Prophet en Def Rhymz: het zijn zomaar wat namen die optreden bij Heaven Open Air, hét Hemelvaart festival van Herenveen. “Keihard losgaan en één grote, gekke boel met al je vrienden”, belooft het HOA aan alle festivalgangers. Het evenement vindt plaats op het P6 Terrein, die je bereikt met de auto of een pendelbus vanaf station Heerenveen.

Hemeltjelief Festival, NDSM Werf, Amsterdam

Natuurlijk ontbreekt onze hoofdstad niet als het gaat om festivals met Hemelvaart. Als je zin hebt in een super origineel feestje (en een beetje van sprookjes houdt), dan mag je het Hemeltjelief Festival niet missen. Tijdens dit festival ga je als een raket de hemel in, met podiums genaamd Het Magnetisch Veld & Discapollo 11br, in het gezelschap van de leukste bands, dj’s en lekkere en gezonde happen en drankjes. Voor kabouters tot 12 jaar is het festival gratis.

Rollende Keukens, Westergasfabriek, Amsterdam

Al jaren is foodtruckfestival de Rollende Keukens dé favoriete Hemelvaartsmarkt bij Amsterdamse foodies. Van 29 mei t/m 2 juni geniet je van de lekkerste espresso’s, healthy sapjes en spannende bits and bites uit de leukste foodtrucks bij de Westergasfabriek in Amsterdam. De toegang is gratis. Ben je op zoek naar vergelijkbare uitjes in Zuid-Holland? Bezoek dan op Hemelvaartsdag het vergelijkbare festival Lepeltje Lepeltje in Dordrecht.

 

 

Dauwpop, Hellendoorn

Wat te doen tijdens Hemelvaart in Overijssel? Naar Dauwpop, natuurlijk! Onder meer Kensington, Triggerfinger, The Hives, My Baby en Jett Rebel treden op tijdens het klassieke Hemelvaartfestival in Hellendoorn. Sinds 1995 is dit één van de grootste popfestivals dat plaatsvindt tijdens Hemelvaart. Het programma biedt voor ieder wat wils, of je nu van hiphop, metal of Nederlandstalige songs houdt.

 

Oerrock, Ureterp

We sluiten het lijstje met Hemelvaartfestivals af met een derde festival in Friesland: Oerrock. Juist, niet Oerol, maar Oerrock! Oerrock vindt temidden van de Friese weilanden plaats aan de Skieppeleane in Ureterp. Drie dagen lang zetten artiesten als Ilse de Lange,Van Dik Hout, Guus Meeuwis en Jett Rebel hier voet op het podium voor een té gek feestje.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Het Amsterdamse Bostheater brengt gloednieuw zomerprogramma

Het Amsterdamse Bostheater is vanaf 1 juli t/m 6 september open...

Door Corona getroffen Twentse ondernemingen slaan de handen ineen

Het resultaat is festiCamp, midden in de natuur van de Achterhoek....

Er weer op uit met singles

Langzaam aan komen we weer meer buiten de deur en zoeken...

Verleiden met de ogen

Voel je als man dat je lang niet alle kneepjes van...

Live Pubquiz met Leo Blokhuis in het Top 2000 Online Café

Thuisblijven, maar toch met je vrienden de kroeg in om te...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!