dieet tips festival

7 Festivaltips voor Hemelvaart

Toe aan vakantie? Als het even meezit, heb je straks tijdens Hemelvaart een lekker lang weekend vrij. En dan trek je er natuurlijk een dagje op uit! Benieuwd wat donderdag 30 mei te doen is? Wij kregen de volgende  leuke Nederlandse uit-tips van Skyscanner waar je een top Hemelvaartsdag mee kunt hebben!

Top 7 Hemelvaart festivals

Hemels Festival, Leeuwarden

Gieren de festivalkriebels alweer door je lijf? Dan heb je met Hemelvaart eindelijk weer een reden om een festival te bezoeken! Hemels Festival is het grootste dancefestival in het Noorden. Er wordt groots uitgepakt met de beste artiesten die op 30 mei optreden tussen 14.00 en 23.00 uur op een spectaculaire stage op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Houd je wel van dance maar woon je in het zuiden van het land? Een vergelijkbaar festival is Losjes in Den Bosch.

Heaven Open Air, Heerenveen

Lil Kleine, Bizzey, The Prophet en Def Rhymz: het zijn zomaar wat namen die optreden bij Heaven Open Air, hét Hemelvaart festival van Herenveen. “Keihard losgaan en één grote, gekke boel met al je vrienden”, belooft het HOA aan alle festivalgangers. Het evenement vindt plaats op het P6 Terrein, die je bereikt met de auto of een pendelbus vanaf station Heerenveen.

https://www.instagram.com/p/BhOS7rAjSbV/?utm_source=ig_embed

Hemeltjelief Festival, NDSM Werf, Amsterdam

Natuurlijk ontbreekt onze hoofdstad niet als het gaat om festivals met Hemelvaart. Als je zin hebt in een super origineel feestje (en een beetje van sprookjes houdt), dan mag je het Hemeltjelief Festival niet missen. Tijdens dit festival ga je als een raket de hemel in, met podiums genaamd Het Magnetisch Veld & Discapollo 11br, in het gezelschap van de leukste bands, dj’s en lekkere en gezonde happen en drankjes. Voor kabouters tot 12 jaar is het festival gratis.

https://www.instagram.com/p/Bf778kDBpiW/?utm_source=ig_embed

Rollende Keukens, Westergasfabriek, Amsterdam

Al jaren is foodtruckfestival de Rollende Keukens dé favoriete Hemelvaartsmarkt bij Amsterdamse foodies. Van 29 mei t/m 2 juni geniet je van de lekkerste espresso’s, healthy sapjes en spannende bits and bites uit de leukste foodtrucks bij de Westergasfabriek in Amsterdam. De toegang is gratis. Ben je op zoek naar vergelijkbare uitjes in Zuid-Holland? Bezoek dan op Hemelvaartsdag het vergelijkbare festival Lepeltje Lepeltje in Dordrecht.

 

https://www.instagram.com/p/BTE-47WDu15/?utm_source=ig_embed

 

Dauwpop, Hellendoorn

Wat te doen tijdens Hemelvaart in Overijssel? Naar Dauwpop, natuurlijk! Onder meer Kensington, Triggerfinger, The Hives, My Baby en Jett Rebel treden op tijdens het klassieke Hemelvaartfestival in Hellendoorn. Sinds 1995 is dit één van de grootste popfestivals dat plaatsvindt tijdens Hemelvaart. Het programma biedt voor ieder wat wils, of je nu van hiphop, metal of Nederlandstalige songs houdt.

https://www.instagram.com/p/BarH9FCnnmg/?utm_source=ig_embed

 

Oerrock, Ureterp

We sluiten het lijstje met Hemelvaartfestivals af met een derde festival in Friesland: Oerrock. Juist, niet Oerol, maar Oerrock! Oerrock vindt temidden van de Friese weilanden plaats aan de Skieppeleane in Ureterp. Drie dagen lang zetten artiesten als Ilse de Lange,Van Dik Hout, Guus Meeuwis en Jett Rebel hier voet op het podium voor een té gek feestje.

https://www.instagram.com/p/BUzEAzqjD5n/?utm_source=ig_embed

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Linda ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona