geen seks voor japanners

7 dodelijke date zonden

Wanneer je weer aan het daten slaat, is het handig om een paar vuistregels in je achterhoofd te houden.

Deze zeven zonden kun je beter laten:

1. Je ziel bloot leggen
Bij de eerste date hoef je niet meteen je hele verleden te delen. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk over hem te weten komen, maar je hoeft hem niet meteen af te schrikken met verhalen over je ex. Straks denkt hij nog dat je een drama queen bent.

2. Te veel bellen/smsen/mailen
We leven in wereld waar we continu alles met elkaar delen. Toch is het beter om hem niet te overstelpen met berichtjes. Mannen vinden het leuk om te jagen, ze willen niet dat er op hen gejaagd wordt. Door te veel berichtjes te sturen, kunnen mannen hun interesse verliezen en dat wil je natuurlijk niet. Leg je mobiel rustig weg, loop langzaam weg van de computer en laat hem maar zweten op een interessant berichtje.

3. Bespioneren
Ja, het is heel verleidelijk om door zijn WhatsApp te scrollen om zijn berichtjes te lezen als meneer even op de wc zit. Doe het niet. Je wilt de relatie niet meteen al beginnen met vertrouwensproblemen, toch?

4. Meteen het bed induiken
Er is niet echt een regel voor wanneer je voor de eerste keer seks hebt met je nieuwe vlam. Toch is het niet verstandig om het bed te delen voordat jullie elkaar echt leren kennen. Je loopt het risico dat hij je gaat zien als een scharrel en zijn interesse verliest. Zorg er voor dat je droomman tijd in je steekt en je waardeert voor wie je bent en niet voor hoe goed je het tussen de lakens doet. Wees niet bang om de tijd te nemen.

5. Je orgasme faken
Is het grote moment dan toch daar? Fake geen orgasme. Uiteindelijk doe je jezelf (en hem) er geen plezier mee. Wat als hij de liefde van je leven blijkt te zijn? Dan moet je de rest van je leven orgasmes blijven faken. Geen goed idee.

6. Verwachten dat hij verandert
Hij is wie hij is en zeker nadat hij ouder wordt, is het moeilijk om iets aan hem te veranderen. Vind je een heleboel dingen niet leuk aan hem? Probeer dan niet hem te veranderen, maar verander van man.

7. Jezelf verwaarlozen
Jij komt op de eerste plek. Natuurlijk wil je al je tijd in hem steken, maar je eigen behoeften negeren is niet goed. Je moet altijd eerst aan jezelf denken en voor jezelf zorgen en dan komt hij. Vind hij ook veel leuker, iemand die van zichzelf houdt.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam