halina reijn zeekoeien

7 dingen in bed die vrouwen saai vinden

De meeste mannen vinden het geen compliment een saaie minnaar genoemd te worden. Daarom geven we hier een overzicht van dingen die vrouwen gaan vervelen in bed.

1. Vragen om toestemming

Er is weinig sexy aan een man die toestemming vraagt om seks met zijn vrouw te hebben. Een goede minnaar weet wanneer zijn partner in de juiste stemming is of weet hoe haar zo ver te krijgen. Iets eenvoudig als een intense blik of aanraking is vaak genoeg.

2. Voorspelbaarheid

Als jullie al een tijdje samen zijn, kan dit zeker een probleem vormen. De reden dat vrijpartijen in het begin zo stomend waren, is omdat jullie niet wisten wat te verwachten. Als je na enkele jaren nog hetzelfde gevoel wil ervaren, moet je de zaken tussen jullie nieuw houden. Laat het nooit zover komen dat ze op voorhand je volgende stap kan voorspellen. Als je normaal gezien vijf minuten aan het voorspel spendeert, maak hier dan de volgende keer een kwartier van en plaag haar genadeloos.

3. Geen passie

Niet elke vrijpartij moet spetterend zijn, maar probeer hier toch regelmatig moeite in te steken en bedrijf eens echt de liefde met elkaar.

4. Geen moeite

Breng verandering in jullie seksleven met romantiek. Vrouwen houden ervan wanneer een man moeite voor haar doet. Laat bijvoorbeeld een briefje achter waarin je beschrijft wat je graag met haar wil doen of hoe jij eens graag verwend zou worden. Bereid een romantisch diner voor, zet een goed muziekje op en verleid haar.

5. Zelfde locatie

Als je partner de scheuren in het plafond van de slaapkamer uit het hoofd kent, heb je een probleem. Verander regelmatig van locatie om dit probleem aan te pakken. Denk aan de douche, keukentafel, de auto, een afgelegen strand… De opties zijn eindeloos.

6. Te veel of te weinig geluid

Overmatig geluid of bepaalde woorden herhalen kan even saai zijn als complete stilte. Ga dus op zoek naar een aangename middenweg waardoor ze weet dat je een leuke tijd hebt en zonder dat de hele buurt weet wat jullie aan het doen zijn. Veel hangt af van de woordkeuze, de juiste dingen winden haar op. Geef haar complimentjes: zeg dat ze er goed uitziet of vertel haar wat je graag met haar zou doen.

7. Experimenteren

Een nieuw standje, fantasieën uitproberen of een rollenspel… het helpt allemaal om de verveling uit de slaapkamer te houden. Schenk jezelf een glas wijn of twee in en praat over wat je graag zou hebben, wat je opwindt en dan kunnen deze fantasieën sneller werkelijkheid worden dan je denkt.

Geen reden tot paniek: de meeste vrouwen hebben geen onmogelijke verwachtingen, ze wil vaak gewoon dat je af en toe eens wat extra moeite in jullie seksleven steekt.

Bron: HLN.be

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.