vrouwen scheren snor

7 dingen die mannen onaantrekkelijk vinden aan vrouwen

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de kloof tussen mannen en vrouwen. Het is geen hogere wiskunde om te bepalen wat mannen minder aantrekkelijk vinden aan vrouwen. AskMen zet een paar flaters op een rijtje.

Oeps, flesje wijn te veel!

De meeste mannen houden wel van een dame die van een feestje houdt, maar graag met een beetje beleid. Sorry, dames, maar een vriendin mag echt niet meer drinken dan onszelf. Het is ontzettend gênant als iemand anders ons ziet met ‘die dronkaard die vorige week constant met de wc knuffelde’. Voor ons mannen de taak om ervoor te zorgen dat het niet zover komt.

Vergeten te scheren

Het is geen mysterie dat vrouwen ook haargroei hebben, maar er zijn maar weinig mannen die dat aantrekkelijk vinden. Het is ontzettend pijnlijk om te waxen, plukken, epileren en allerlei andere manieren om jezelf van haar te ontdoen, maar het is het waard. En zeker onder de oksels, met het bikiniseizoen straks.

Schelden als een zeeman

We vergeven het onze vriendinnen als ze soms iets minder charmant zijn en even flink willen schelden. Maar als je de hele dag het f-woord gebruikt en alles het k-woord vindt, worden we er niet warmer van. Mannen vinden het fijn als hun vriendin elegant en chic is. Daar hoort schelden als een zeeman niet bij. Je hoeft het niet te overdrijven en te praten als Koningin Elizabeth, maar een klein beetje op je woorden letten is niet te veel gevraagd.

Zeuren

Zeuren is het teken van jezelf vervelen. We kunnen er zelf ook wat van, maar er is niets erger dan een zeurende vriendin: “Scheer je eens, het ziet er niet uit”, “Wanneer leer je nu eens de wc-bril naar beneden te doen?”, “Waarom reageerde je niet op dat sms’je gisteravond?”, “Waarom laat je nooit zien dat je om me geeft?” De reden: het zit niet in onze natuur. Hoe graag we ook willen, sommige dingen komen nu eenmaal niet in ons op. Vergeef ons, alsjeblieft. We doen ons best. Echt!

Te opvallend haar

Gek, gekker, gekst. Leuk voor bij carnaval of voor een extravagante fotosessie, maar de meeste mannen moeten niets hebben van opvallend haar. Het allerliefst zien we naturel haar. Dat wil zeggen: vrij van sprankelende, vette gel en plakkerige hairspray.

Bruin van de foundation

Met foundation verbergen vrouwen problemen met hun huid. De fijne lijntjes verdwijnen, we zien geen puisten en plekjes. Het doel van foundation is dan ook de huid er gezond en glad uit te laten zien. Maar bij sommige dames werkt foundation niet zo goed. De kleur van de huid verandert naar oranje. Het is dan nogal opzichtig. Geen man zit te wachten op een oompa loompa.

Parfum

Parfum is er om je geur te verbeteren. Soms helpt het ook om een eigen identiteit te maken of om op te vallen. Maar te veel opvallen is ook niet goed. Gebruik je parfum? Doe dat dan met beleid. Mannen knappen enorm af op walmen van geur. Hoe lekker die Chanel nr. 5 ook ruikt.

Nu vrouwen weten wat mannelijk niet aantrekkelijk aan ze vinden, kunnen we een beetje op elkaar letten. Dan kunnen we meer van elkaar genieten en blijven meer relaties werken. Zo moeilijk is het niet.

Bron: AskMen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!