datingapps testen

7 datingapps om te proberen

In onze niet aflatende zoektocht naar nieuwtjes, tips en trends op het gebied van online dating stuiten we geregeld op leuke artikeltjes die we onze single lezers zeer zeker niet willen onthouden. Zoals deze..

Nu de gebruikersgegevens van Ashley Madison op straat liggen ben je natuurlijk snel op zoek naar nieuwe apps om te internetdaten. Apparata heeft hier een rijtje tips voor je.

7 datingapss op een rijtje

Dates regelen via een app, dat heb jij natuurlijk helemaal niet nodig. In de kroeg haal je de ene na de andere chick/dude op. Maar ja, je wilt alle nieuwe software proberen, omdat je nu eenmaal Apparatafan bent. Daarom hebben wij even een mooi rijtje met specifieke apps en sites die je kunt bekijken.

Wingman

Je bent nog geen lid van de mile high club, maar je bent wel veel op reis? Dan heb je deze app meteen nodig. Dankzij die app is het nooit meer eenzaam in het vliegtuig, want hij koppelt de aanwezige singles aan elkaar. Helaas is hij nog in de gesloten beta, maar de launch staat voor de zomer gepland, dus dat kan nooit lang meer duren.

Ohlala

Deze app bespraken we vorige week al uitgebreid. Nog even een recap: je hebt zin in een date en je hebt geld teveel: dan koop je gewoon een date, aka een escort. Ohlala.

SingldOut

Omdat je jezelf nog niet genoeg blootgeeft op internet heeft deze site nog een stapje verder bedacht: matches maken op basis van DNA-profilering. Klinkt natuurlijk helemaal niet eng. [Vul hier zelf een Godwin in].

DOWN

Als je gewoon onmiddellijk wilt batsen moet je zeker deze app eens proberen: vroeger was hij bekend als “Bang with Friends” en het motto is Wij slaan al het gelul van daten gewoon over (cutting through the bullshit of dating). Rechtstreeks down in je broekje.

3nder

Als je aan een partner tegelijk niet genoeg hebt, schakel je over op 3nder: inderdaad waar je met een koppeltje kan aanhaken, of natuurlijk met zijn tweeën iemand erbij kan zoeken.

Happn

Een iets handigere versie van Tinder: op Happn kan je mensen liken met wie je de paden hebt gekruist. Dus je zou al oogcontact gehad kunnen hebben in de stad. Als je elkaar allebei liket heb je een crush, en liket die ander je maar steeds niet, dan stuur je een charm (een soort poke als op Facebook).

The Inner Circle

Deze is alleen op uitnodiging, en je moet er ook nog voor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht voor wonnen. Maar als je aan al die eisen voldoet, dan heb je ook wat, want je kunt hier een heel uitgebreid profiel van jezelf aanmaken – en dus ook van de ander bekijken. En ook leuk, je kunt zien wie jouw profiel hebben gecheckt – en dus ook andersom. Pas dus op hoe vaak je bij die ene gaat koekeloeren.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam