datingapps testen

7 datingapps om te proberen

In onze niet aflatende zoektocht naar nieuwtjes, tips en trends op het gebied van online dating stuiten we geregeld op leuke artikeltjes die we onze single lezers zeer zeker niet willen onthouden. Zoals deze..

Nu de gebruikersgegevens van Ashley Madison op straat liggen ben je natuurlijk snel op zoek naar nieuwe apps om te internetdaten. Apparata heeft hier een rijtje tips voor je.

7 datingapss op een rijtje

Dates regelen via een app, dat heb jij natuurlijk helemaal niet nodig. In de kroeg haal je de ene na de andere chick/dude op. Maar ja, je wilt alle nieuwe software proberen, omdat je nu eenmaal Apparatafan bent. Daarom hebben wij even een mooi rijtje met specifieke apps en sites die je kunt bekijken.

Wingman

Je bent nog geen lid van de mile high club, maar je bent wel veel op reis? Dan heb je deze app meteen nodig. Dankzij die app is het nooit meer eenzaam in het vliegtuig, want hij koppelt de aanwezige singles aan elkaar. Helaas is hij nog in de gesloten beta, maar de launch staat voor de zomer gepland, dus dat kan nooit lang meer duren.

Ohlala

Deze app bespraken we vorige week al uitgebreid. Nog even een recap: je hebt zin in een date en je hebt geld teveel: dan koop je gewoon een date, aka een escort. Ohlala.

SingldOut

Omdat je jezelf nog niet genoeg blootgeeft op internet heeft deze site nog een stapje verder bedacht: matches maken op basis van DNA-profilering. Klinkt natuurlijk helemaal niet eng. [Vul hier zelf een Godwin in].

DOWN

Als je gewoon onmiddellijk wilt batsen moet je zeker deze app eens proberen: vroeger was hij bekend als “Bang with Friends” en het motto is Wij slaan al het gelul van daten gewoon over (cutting through the bullshit of dating). Rechtstreeks down in je broekje.

3nder

Als je aan een partner tegelijk niet genoeg hebt, schakel je over op 3nder: inderdaad waar je met een koppeltje kan aanhaken, of natuurlijk met zijn tweeën iemand erbij kan zoeken.

Happn

Een iets handigere versie van Tinder: op Happn kan je mensen liken met wie je de paden hebt gekruist. Dus je zou al oogcontact gehad kunnen hebben in de stad. Als je elkaar allebei liket heb je een crush, en liket die ander je maar steeds niet, dan stuur je een charm (een soort poke als op Facebook).

The Inner Circle

Deze is alleen op uitnodiging, en je moet er ook nog voor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht voor wonnen. Maar als je aan al die eisen voldoet, dan heb je ook wat, want je kunt hier een heel uitgebreid profiel van jezelf aanmaken – en dus ook van de ander bekijken. En ook leuk, je kunt zien wie jouw profiel hebben gecheckt – en dus ook andersom. Pas dus op hoe vaak je bij die ene gaat koekeloeren.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland