vreemdgaan

7 bijzondere redenen voor een scheiding

Van elkaar scheiden is geen pretje. En de reden om definitief uit elkaar te gaan is voor iedereen anders. Maar sommige mensen hebben wel een hele bijzondere reden om een scheiding in te zetten. We zetten er 7 voor je op een rij.

1. Bedriegster

Een 99-jarige Italiaanse man ontdekte liefdesbrieven van zijn 96-jarige vrouw. En dat waren geen liefdesbrieven met zijn naam erop. De brieven waren afkomstig van een eerdere liefde van de vrouw. Dat de brieven zo’n 60 jaar oud waren maakte de man niets uit. De vrouw kon er niet omheen en gaf toe dat ze een affaire had gehad. Eens een bedriegster, altijd een bedriegster, vond hij aldus USA Today. En dus diende hij de scheidingspapieren alsnog in.

2. Seksverslaafd

Scheiden omdat een partner teveel seks wil. Dat klinkt misschien vreemd maar het overkwam een stel uit India. Je zou verwachten dat de man een grotere behoefte had aan seks maar niets is minder waar.

In dit geval was het de vrouw die ‘buitensporige veel zin had in seks’, aldus de man tegen Huffington Post. Hij vertelde dat de vrouw hem dwong medicijnen te slikken om zijn libido te verhogen. Als hij dat niet zou doen, zou ze bij andere mannen intimiteit zoeken. De twee kwamen er niet uit en gingen uit elkaar.

3. Katten

Een Israëlische vrouw was zo dol op katten dat ze er op een dag maar liefst 550 in huis had. De man was hier niet blij mee. Hij kon niet in zijn eigen bed slapen omdat deze bezet was door katten en koken was onmogelijk met de beesten om zich heen, vertelde hij aan Times of Israël. Het echtpaar heeft nog geprobeerd het probleem om te lossen maar de vrouw kon geen afstand doen van haar katten. En daarom besloot de man bij haar weg te gaan.

4. Koosnaampje

Koppels geven elkaar vaak lieve koosnaampjes. Een vrouw uit Saoedi-Arabië kwam erachter dat haar man een wel heel bijzondere naam voor haar had. Ze stond namelijk als ‘Guantanoma’ in zijn telefoon, naar de beruchte Amerikaanse gevangenis. Ze ontdekte het toen ze haar man belde maar zag dat hij zijn telefoon vergeten was. De vrouw was woest en vroeg direct de scheiding aan. De man vertelde tegenover de rechtbank dat hij niet wilde dat iemand zou zien dat zijn vrouw belde en dat ze daarom een andere naam in zijn telefoon had. Het had niets te maken met de manier waarop hij zijn vrouw zag. Dit verhaal ging er bij zijn echtgenote niet in en het 17-jarige huwelijk strandde.

5. Slaapkop

Slechts een maand na hun huwelijk zag een Egyptische vrouw het niet meer zitten. De reden? Haar man bleek een enorme slaapkop. “Als hij na het werk naar huis komt, kruipt mijn man in bed om er na vijftien uur weer uit te komen. We hebben niet eens de gelegenheid om te praten, laat staan voor andere dingen”, zei de teleurgestelde vrouw voor de rechtbank. “Voordat we trouwden wist ik echt niet dat hij zo’n slaapkop was”, aldus de vrouw tegen een Arabische krant. De man beweerde dat hij geen ziekte heeft maar gewoon verslaafd is aan slapen. Al dat slapen heeft ervoor gezorgd dat de man en vrouw na een maand huwelijk weer uit elkaar gingen.

6. Andere smaak

“Als je niet begrijpt wat deze film zo geweldig maakt, is er iets mis met jou als mens”, zei een Japanse vrouw volgend Metro UK. De vrouw had de film Frozen al een aantal keer gezien vond het geweldig. Daarom nam ze haar geliefde mee naar de film maar die was minder enthousiast. “Vind je dit echt zo’n goede film?”, waren zijn woorden. De vrouw begreep hier niets van en besloot alleen verder te gaan.

7.Papagaai

Een Chinese vrouw vond het wel heel verdacht dat haar papagaai ineens woorden zei als: ‘scheiden’, ‘ik hou van je’ en ‘geduld’. De vrouw was net terug van een maand vakantie bij haar ouders toen de papagaai ineens nieuwe woorden kon.

De vogel sprak ze elke keer als de telefoon ging en dus nam de vrouw aan dat hij de woorden had geleerd tijdens telefoongesprekken tussen haar man en zijn minnares. Ze twijfelde geen moment en vroeg de scheiding aan, aldus ABC News.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.