gevangenis beauty tips

7 beautytips regelrecht uit de gevangenis

Ben je ook zo’n enorme fan van Orange is the new Black en zit je weer aan de buis gekluisterd nu het derde seizoen van start is gegaan? En om een beetje in de sfeer te blijven, vertellen we je deze 7 beautytips die regelrecht uit de gevangenis komen. Maar ook daarbuiten komen ze in tijden van nood handig van pas!

1. Wenkbrauw threading
Een pincet gebruiken is in de gevangenis uit den boze. Daarom gebruiken heel wat vrouwen daar de zogenaamde wenkbrauw threading methode om hun wenkbrauwen in de juiste vorm te houden. Al wat daarvoor nodig is, is een touwtje, een stukje flosdraad of een elastiekje. Door hiermee een specifieke beweging te maken worden de overtollige haartjes snel en makkelijk verwijderd. Poging wagen, kijk dit filmpje

2. Gezichtsmaskers
Wist je dat een banaan ook perfect werkt als exfoliant voor je gezicht. Door een banaan te prakken (eventueel met wat ijs) en dat vervolgens op je gezicht aan te brengen kan je dode huidcellen en bacteriën verwijderen.

3. Lipstick
Groenten en fruit met veel pigment kunnen je lippen een mooie rode kleur geven. Door kersen of rode biet met vaseline te mixen kan je zelf een kleurtje geven aan je lippen.

4. Eyeliner
Gesmolten wasco krijtjes zijn een veelgebruikt alternatief voor oogpotlood. Door het puntje een beetje te smelten brengt het makkelijk aan. Wasco-fabrikant Crayola maakte onlangs echter wel bekend dat hun kleurtjes hier helemaal niet voor bedoeld zijn, en raadde enige voorzichtigheid aan.

5. Haargel
Sommige vrouwen hebben nu eenmaal wat gel nodig om hun haar in model te brengen. Jam en body lotion zijn daarvoor een veelgebruikte combinatie. Wanneer je het in je haar aanbrengt wanneer het nog vochtig is. Het ruikt niet alleen heerlijk fruitig, maar werkt ook nog eens perfect.

6. Oogschaduw
Een bruine oogschaduw is makkelijk zelf te maken door instant koffie te verbrijzelen tot poeder. Ook gekleurde oogschaduw is makkelijk zelf te maken door een puntje van een kleurpotlood te verbrijzelen tot poeder en dat te mengen met talkpoeder.

7. Haarkleuring
Citroen zorgt voor natuurlijke highlights, met zwarte thee maak je je haar dan weer donkerder.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!