gevangenis beauty tips

7 beautytips regelrecht uit de gevangenis

Ben je ook zo’n enorme fan van Orange is the new Black en zit je weer aan de buis gekluisterd nu het derde seizoen van start is gegaan? En om een beetje in de sfeer te blijven, vertellen we je deze 7 beautytips die regelrecht uit de gevangenis komen. Maar ook daarbuiten komen ze in tijden van nood handig van pas!

1. Wenkbrauw threading
Een pincet gebruiken is in de gevangenis uit den boze. Daarom gebruiken heel wat vrouwen daar de zogenaamde wenkbrauw threading methode om hun wenkbrauwen in de juiste vorm te houden. Al wat daarvoor nodig is, is een touwtje, een stukje flosdraad of een elastiekje. Door hiermee een specifieke beweging te maken worden de overtollige haartjes snel en makkelijk verwijderd. Poging wagen, kijk dit filmpje

2. Gezichtsmaskers
Wist je dat een banaan ook perfect werkt als exfoliant voor je gezicht. Door een banaan te prakken (eventueel met wat ijs) en dat vervolgens op je gezicht aan te brengen kan je dode huidcellen en bacteriën verwijderen.

3. Lipstick
Groenten en fruit met veel pigment kunnen je lippen een mooie rode kleur geven. Door kersen of rode biet met vaseline te mixen kan je zelf een kleurtje geven aan je lippen.

4. Eyeliner
Gesmolten wasco krijtjes zijn een veelgebruikt alternatief voor oogpotlood. Door het puntje een beetje te smelten brengt het makkelijk aan. Wasco-fabrikant Crayola maakte onlangs echter wel bekend dat hun kleurtjes hier helemaal niet voor bedoeld zijn, en raadde enige voorzichtigheid aan.

5. Haargel
Sommige vrouwen hebben nu eenmaal wat gel nodig om hun haar in model te brengen. Jam en body lotion zijn daarvoor een veelgebruikte combinatie. Wanneer je het in je haar aanbrengt wanneer het nog vochtig is. Het ruikt niet alleen heerlijk fruitig, maar werkt ook nog eens perfect.

6. Oogschaduw
Een bruine oogschaduw is makkelijk zelf te maken door instant koffie te verbrijzelen tot poeder. Ook gekleurde oogschaduw is makkelijk zelf te maken door een puntje van een kleurpotlood te verbrijzelen tot poeder en dat te mengen met talkpoeder.

7. Haarkleuring
Citroen zorgt voor natuurlijke highlights, met zwarte thee maak je je haar dan weer donkerder.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.