vakantie ardennen

60+ singles wandelen samen in de Hoeksche Waard

Tijdens Mingle the Single activiteiten beleef je als ‘single’ een volledige avond of middag uit waarbij een goede, relaxte sfeer voorop staat. Ben je 60+ en single? Dan kun je op 18 oktober aanstaande lekker aan de wandel! 

Mingle The Single

Oorspronkelijk zou er een gezellige zondagmiddag borrel plaatsvinden voor deze doelgroep in de Oud-Beijerlandse Bar Paco, maar door de nieuwe maatregelen tot 20 oktober wijken zij uit naar een Coronaproof herfstachtig Hoeksche Waards wandelpad. Daar introduceren zij haar nieuwe concept de ‘Walk & Talk’ voor singles.

Wandelschoenen aan!

“Het onvermijdelijke nieuws is jullie vast wel al ter oren gekomen. We zullen de corona regels weer scherper in acht moeten gaan nemen, willen we een tweede IC golf voorkomen. De horeca krijgt weer flinke klappen te verduren en daarom wilden we eigenlijk het liefst met jullie op 18 oktober naar Bar Paco, maar het lijkt ons toch verstandiger dit niet te doen.” Liet initiatiefneemster Natascha haar reeds aangemelde deelnemers vorige week weten.

Wandel en gesprekspartner

Aangezien er al zoveel leuke reacties waren binnengekomen en de kaartverkoop voor 18 oktober goed verliep, wil Mingle the Single haar 60+ activiteit op 18 oktober liever niet uitstellen. Met de enkele zonnestralen van de afgelopen dagen en hopend op goede weerberichtgevingen willen ze daarom nog één keer naar buiten. Uit de voorgestelde activiteiten van voormalige deelnemers is er gekozen voor een wandeltocht door de Hoeksche Waard van zo’n 5 kilometer. Er wordt twee-aan-twee gelopen met anderhalve meter afstand. Om de zoveel minuten wordt er gewisseld van wandel-/gesprekspartner, zodat iedereen elkaar te spreken krijgt tijdens deze ‘Walk & Talk’.

Koffie en thee

Halverwege de tocht wordt er gepauzeerd op een open plek, of eventueel beschut als het wat minder lekker weer is. Daar zorgen de dames van Mingle the Single voor koffie, thee, limonade en versnaperingen, om daarna de wandeltocht weer voort te zetten tot het eindpunt, waar er ook is gestart. Aldaar wordt er nog wat gedronken en kunnen de deelnemers elkaar of via de organisatie laten weten of er interesse is in de een of ander. Bij een wederzijdse interesse zullen de cupido’s bemiddelen, mocht dat nodig zijn.

“Wanneer het op 18 oktober dreigt té slecht weer te worden, kunnen we het evenement altijd nog uitstellen tot nader order binnen of buiten, maar vooralsnog willen we graag met onze singles op pad. We krijgen namelijk de indruk dat iedereen er enorm naar uitkijkt en willen dat uiteraard niet zomaar van de baan vegen.” Geeft Natascha nog maar eens aan.

De 60+ activiteit is op zondag 18 oktober en duurt van 14:45 uur tot 17:30 uur.

De kosten voor deze activiteit (inclusief hapjes, drankjes en matchbemiddeling) zijn €29,95 per persoon. Aanmelden of meer informatie op www.minglethesingle.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.