vakantie ardennen

60+ singles wandelen samen in de Hoeksche Waard

Tijdens Mingle the Single activiteiten beleef je als ‘single’ een volledige avond of middag uit waarbij een goede, relaxte sfeer voorop staat. Ben je 60+ en single? Dan kun je op 18 oktober aanstaande lekker aan de wandel! 

Mingle The Single

Oorspronkelijk zou er een gezellige zondagmiddag borrel plaatsvinden voor deze doelgroep in de Oud-Beijerlandse Bar Paco, maar door de nieuwe maatregelen tot 20 oktober wijken zij uit naar een Coronaproof herfstachtig Hoeksche Waards wandelpad. Daar introduceren zij haar nieuwe concept de ‘Walk & Talk’ voor singles.

Wandelschoenen aan!

“Het onvermijdelijke nieuws is jullie vast wel al ter oren gekomen. We zullen de corona regels weer scherper in acht moeten gaan nemen, willen we een tweede IC golf voorkomen. De horeca krijgt weer flinke klappen te verduren en daarom wilden we eigenlijk het liefst met jullie op 18 oktober naar Bar Paco, maar het lijkt ons toch verstandiger dit niet te doen.” Liet initiatiefneemster Natascha haar reeds aangemelde deelnemers vorige week weten.

Wandel en gesprekspartner

Aangezien er al zoveel leuke reacties waren binnengekomen en de kaartverkoop voor 18 oktober goed verliep, wil Mingle the Single haar 60+ activiteit op 18 oktober liever niet uitstellen. Met de enkele zonnestralen van de afgelopen dagen en hopend op goede weerberichtgevingen willen ze daarom nog één keer naar buiten. Uit de voorgestelde activiteiten van voormalige deelnemers is er gekozen voor een wandeltocht door de Hoeksche Waard van zo’n 5 kilometer. Er wordt twee-aan-twee gelopen met anderhalve meter afstand. Om de zoveel minuten wordt er gewisseld van wandel-/gesprekspartner, zodat iedereen elkaar te spreken krijgt tijdens deze ‘Walk & Talk’.

Koffie en thee

Halverwege de tocht wordt er gepauzeerd op een open plek, of eventueel beschut als het wat minder lekker weer is. Daar zorgen de dames van Mingle the Single voor koffie, thee, limonade en versnaperingen, om daarna de wandeltocht weer voort te zetten tot het eindpunt, waar er ook is gestart. Aldaar wordt er nog wat gedronken en kunnen de deelnemers elkaar of via de organisatie laten weten of er interesse is in de een of ander. Bij een wederzijdse interesse zullen de cupido’s bemiddelen, mocht dat nodig zijn.

“Wanneer het op 18 oktober dreigt té slecht weer te worden, kunnen we het evenement altijd nog uitstellen tot nader order binnen of buiten, maar vooralsnog willen we graag met onze singles op pad. We krijgen namelijk de indruk dat iedereen er enorm naar uitkijkt en willen dat uiteraard niet zomaar van de baan vegen.” Geeft Natascha nog maar eens aan.

De 60+ activiteit is op zondag 18 oktober en duurt van 14:45 uur tot 17:30 uur.

De kosten voor deze activiteit (inclusief hapjes, drankjes en matchbemiddeling) zijn €29,95 per persoon. Aanmelden of meer informatie op www.minglethesingle.nl

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag