60+ singlereizen

60+ singlereizen veel gezocht, moeilijk te vinden

Alleenstaand en 60+? Dan moet je behoorlijk je best doen om vakanties in groepsverband te vinden met leeftijdsgenoten die net als jij ook geen partner hebben. Singlereizen voor zestigplussers zijn moeilijker te vinden dan je denkt. En zodra je iets gevonden hebt dat lijkt op een singlereis voor 60+ singles dan is het maar de vraag of je ook daadwerkelijk met alleenstaanden op vakantie gaat of uiteindelijk als een van de weinige alleenstaanden in een groep van dik getrouwde stellen zit.

Veel gezocht naar reizen voor singles boven de 60

Onderzoek laat zien dat er door de alleenstaande zestiger behoorlijk vaak gezocht wordt naar reizen voor singles van 60+. Geen wonder dat veel verzamelpagina’s graag “60+ singlereizen” promoten. Dat levert immers veel bezoekers op. Ook al blijkt bij een nadere inspectie dat diezelfde bezoekers weer afhaken om dat het reisaanbod totaal niet voor zestigplussers is maar voor singles van tussen de 30 en de 50 jaar.

5 x alleenstaanden reizen 60+

Daarom ging Single2Travel.nl op onderzoek uit om te kijken of er eigenlijk wel reizen speciaal voor de actieve, ondernemende 60+ single van nu te vinden zijn. Ze vonden de volgende reisorganisaties die daadwerkelijk een reisaanbod hebben voor alleenstaanden van rondom of boven de 60 jaar.

Kras Reizen

De meeste alleenstaande reizen van Kras zijn geschikt voor singles van 60+. Als er een limiet is aan de leeftijd van de deelnemende reizigers dan staat dit erbij, zo niet dan is in principe iedere aangeboden singlereis geschikt voor alleenstaanden van 60 jaar of ouder. Uiteraard is het verstandig om te kijken wat de intensiteit is van een vakantie. Maar mits fit en gezond is er geen enkele belemmering om niet lekker mee te gaan.

Joker Reizen

Vind je het als single moeilijk om reisgenoten te vinden om samen op buitenlands avontuur te gaan? Geen nood, de Joker groepsreizen zijn ideaal voor singles, ook als je 60+ bent! Als single reizen wordt dankzij de toffe groepsgenoten extra leuk! Zo staat er te lezen op de website van Joker. Deze reisorganisatie zit in België maar dat mag de reispret niet drukken. Ze hebben prachtig mooie rondreizen voor singles van 60+ dus snel een kijkje nemen!

Effeweg busreizen

Cultuur proeven, steden bekijken, samen gezellig eten en gewoon geniet van het leven samen met andere alleenstaanden en reis je liever niet met het vliegtuig maar wel met de bus? Nou, dan zijn de singlereizen van Effeweg echt iets voor jou. Met een mooi divers aanbod ga je vast genieten van je welverdiende vakantie en ontmoet je beslist leuke leeftijdsgenoten.

Goedideereizen

Op de website van Goedideereizen staat niet dat de reizen specifiek voor 60plussers zijn. Wel voor singles en alleengaanden. Maar aan het fotomateriaal te zien denken wij dat het reizen zijn voor 60+ singles. Eens? Met de bus op vakantie of toch liever met het vliegtuig? Het kan allemaal. Naar Rome, Sicilië of naar Spanje? Neem een kijkje en maak er een fantastisch mooie vakantie van. Vergeet niet veel plezier te maken met je reisgenoten!

ViaLaRosa

ViaLaRosa is een organisatie die zich richt op bijzondere reizen in de Algarve van Portugal. Dus niet de standaard groepsreizen maar een bijzondere ervaring die het dichtst bij uw wensen komen. Lagos in de Algarve in Portugal is een klein stadje met gezellige terrasjes, vriendelijke bevolking, fantastische stranden en een subtropisch klimaat. Lagos heeft alle moderne voorzieningen die je kunt wensen. ViaLaRosa is ook heel geschikt voor singles van 60+.

Bijna zestig maar wil je liever met 50plus singles op vakantie? De meeste reisaanbieders van singlereizen hebben diverse leeftijdsgroepen, ook van tegen of net boven de 50, kijk maar!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Een individuele rondreis door Noorwegen maken
By Redactie ·
7 december 2023

Een individuele rondreis door Noorwegen maken

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur
By Redactie ·
25 september 2023

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur

Single Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!
By Redactie ·
4 augustus 2023

Single? Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.