eerste date verschillen

60 procent meer reacties op dating app met deze tip

Ben je ook een liefhebber van datingapps als Tinder, Paiq of Bumble? Dan herken je het vast wel; je hebt een match maar hoe begin je het ‘gesprek’?

Openingszin

Met een alledaagse openingszin kom je er niet meer vandaag de dag. Ook grappig uit de hoek komen is lang niet altijd voor iedereen weggelegd. Dus wat ga je zeggen om succes te boeken? Daar heeft Whitney Wolfe een simpele tip voor zo vertelt ze tegen Business Insider. Whitney is mede oprichter van Tinder en richtte eind 2014 haar eigen bedrijf op.

Hi!

Iemand die recht van spreken heeft dus. Whitney ontdekte al heel snel iets opvallends. Het ligt zo voor de hand dat je niet begrijpt hoe je dat over het hoofd hebt gezien tijdens al je pogingen om een leuke date aan de haak te slaan! Gesprekjes beginnen met ‘Hi’ of ‘Hoi’ is uiteraard prima. Reuze neutraal en niemand die zich daaraan zal storen. Maar… het kan nog beter!

Persoonlijk

Volgens Wolfe kan je het eerste berichtje beter personaliseren door de naam van die persoon te noemen. Dus: ‘Hi Sandra’ of ‘Hoi Tom’. Wanneer je dat doet schiet het aantal reacties met maar liefst 60 procent omhoog!

Match

De volgende keer dat je Tinder of een andere datingapp gebruikt, neem in ieder geval de moeite om de naam van je match te gebruiken in je eerste berichtje. Wedden dat het bij jou ook lukt?

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam