flirten werk collega

6 x op weg naar zakelijk en persoonlijke succes

Ben je ook druk aan de weg aan het timmeren om een succes te maken van je eigen bedrijfje, dat bijzondere vrijwilligersproject of om die promotie in de wacht te slepen? Of richt jij je juist meer op persoonlijke vriendschappen, nieuwe contacten en relaties? We hebben allemaal zo onze wensen en dromen die we graag uit willen laten komen. Maar hoe doe je dat?

Met deze 6 tips ligt succes ook binnen jouw handbereik!

1. Punctueel 

Of het nu om een etentje met vriendinnen gaat of een zakelijke meeting: wees op tijd. Door altijd stipt op tijd te zijn, laat je zien dat je punctueel bent en je de persoon waarmee je een afspraak hebt respecteert. Daarnaast zorgt het voor een goede mind-set en geeft het een gevoel van rust. Want zeg nu zelf, van al dat gehaast raken we alleen maar gestrest.

2. Vriendelijk

Wat je ook doet, wees altijd vriendelijk. Je hoeft echt geen kille houding te hebben om aan de top te komen. Wees aardig tegenover iedereen die op jouw pad komt en wees oprecht (geïnteresseerd) naar anderen toe. Je zult zien dat je hier alleen maar baat bij hebt en dat het voor veel positieve energie zorgt.

3. Nieuwe vriend(inn)en maken

Maak tijd vrij voor je huidige vriendenkring en sta altijd open voor nieuwe vriendschappen. Om succesvol te zijn, hoef je heus niet vastgeklampt te zitten aan je bureau en je sociale leven te verwaarlozen. Bovendien zorgt socializen op de werkvloer ervoor dat je je netwerk verbreedt én je een stap dichterbij succes bent.

4. Verzorging 

Om überhaupt alles uit jezelf te kunnen halen, is het belangrijk dat je goed met je lichaam omgaat. Zorg dat je voedingsstoffen naar binnen krijgt die je lichaam écht nodig heeft, slaap goed en beweeg voldoende. Je zult merken dat je je hierdoor al snel energieker voelt én dus ook een stuk productiever bent.

5. Opgeruimd

(Bijna) niemand kan in een rommelige omgeving in rust werken. Naast dat chaos in je huis vaak voor chaos in je hoofd zorgt, leiden al die prulletjes op je bureau ontzettend af. En of het nu om je werkruimte, keuken of mailbox gaat: houd het opgeruimd. Een nette omgeving bevordert de productiviteit en zorgt dat je je beter kunt concentreren op je doelen.

6. Leergierig

Sta altijd open voor uitdagingen en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Wie succes wil behalen, is altijd bezig het beste uit zichzelf te halen. En hoe kun je dat beter doen dan door jezelf continu bij te scholen en jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen? Je bent zo succesvol als je zelf gelooft. Waar een wil is, is een weg!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!