flirten werk collega

6 x op weg naar zakelijk en persoonlijke succes

Ben je ook druk aan de weg aan het timmeren om een succes te maken van je eigen bedrijfje, dat bijzondere vrijwilligersproject of om die promotie in de wacht te slepen? Of richt jij je juist meer op persoonlijke vriendschappen, nieuwe contacten en relaties? We hebben allemaal zo onze wensen en dromen die we graag uit willen laten komen. Maar hoe doe je dat?

Met deze 6 tips ligt succes ook binnen jouw handbereik!

1. Punctueel 

Of het nu om een etentje met vriendinnen gaat of een zakelijke meeting: wees op tijd. Door altijd stipt op tijd te zijn, laat je zien dat je punctueel bent en je de persoon waarmee je een afspraak hebt respecteert. Daarnaast zorgt het voor een goede mind-set en geeft het een gevoel van rust. Want zeg nu zelf, van al dat gehaast raken we alleen maar gestrest.

2. Vriendelijk

Wat je ook doet, wees altijd vriendelijk. Je hoeft echt geen kille houding te hebben om aan de top te komen. Wees aardig tegenover iedereen die op jouw pad komt en wees oprecht (geïnteresseerd) naar anderen toe. Je zult zien dat je hier alleen maar baat bij hebt en dat het voor veel positieve energie zorgt.

3. Nieuwe vriend(inn)en maken

Maak tijd vrij voor je huidige vriendenkring en sta altijd open voor nieuwe vriendschappen. Om succesvol te zijn, hoef je heus niet vastgeklampt te zitten aan je bureau en je sociale leven te verwaarlozen. Bovendien zorgt socializen op de werkvloer ervoor dat je je netwerk verbreedt én je een stap dichterbij succes bent.

4. Verzorging 

Om überhaupt alles uit jezelf te kunnen halen, is het belangrijk dat je goed met je lichaam omgaat. Zorg dat je voedingsstoffen naar binnen krijgt die je lichaam écht nodig heeft, slaap goed en beweeg voldoende. Je zult merken dat je je hierdoor al snel energieker voelt én dus ook een stuk productiever bent.

5. Opgeruimd

(Bijna) niemand kan in een rommelige omgeving in rust werken. Naast dat chaos in je huis vaak voor chaos in je hoofd zorgt, leiden al die prulletjes op je bureau ontzettend af. En of het nu om je werkruimte, keuken of mailbox gaat: houd het opgeruimd. Een nette omgeving bevordert de productiviteit en zorgt dat je je beter kunt concentreren op je doelen.

6. Leergierig

Sta altijd open voor uitdagingen en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Wie succes wil behalen, is altijd bezig het beste uit zichzelf te halen. En hoe kun je dat beter doen dan door jezelf continu bij te scholen en jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen? Je bent zo succesvol als je zelf gelooft. Waar een wil is, is een weg!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.