flirten tips zelfvertrouwen

6 voordelen van slechte dates

Dat je niet a la minute bij de eerste date je ware te pakken hebt, dat zal geen nieuws voor je zijn. Als je inmiddels een boek kunt schrijven over je slechte dates en wel een opkikker kunt gebruiken dan moet je even verder lezen. Want slechte dates brengen ook voordelen met zich mee!

Smeuïge verhalen

Een van de beste dingen die je uit een slechte date haalt, zijn de bijzondere en sappige verhalen die je aan je vrienden kunt vertellen. Door jouw bizarre verhalen te delen krijg je iedereen aan het lachten en daardoor voel jij je ook een stuk beter! Hoe tragischer de date, hoe sappiger het verhaal.

Oefening baart kunst

Voor veel vrouwen kan de eerste date zenuwslopend en eng. Je ‘droomman’ zit tegenover je, je bent overweldigd door opwinding en bent amper in staat om iets te zeggen. Als een date dan niet lekker loopt, kan dat erg ontmoedigend zijn. Maar dat hoeft helemaal niet! Je hebt juist heel wat opgestoken van deze ervaring en kunt deze ervaring de volgende keer gebruiken om hem helemaal voor je te winnen. Oefening baart kunst!

Vrienden

Je bent op zoek naar een partner en ontmoet misschien wel iemand met dezelfde interesses en passie. De date mag dan wel geen succes zijn geworden, maar toch hebben jullie heel wat met elkaar gemeen. Misschien is hij/zij geen relatie-materiaal, maar wie heeft gezegd dat jullie geen vrienden kunnen zijn?

Frisse blik

Je bent op verschillende dates geweest en het lijkt erop dat je een groot deel van die tijd gedacht hebt aan je ex of aan je bed. Een van de voordelen aan je date was dan het feit dat je weer een frisse blik heb op wat je zoekt in een relatie. Een ding was zeker: dit was het niet!

Je onderneemt

Het mooie ding aan daten, is het feit dat je je huis wel uit moet komen. Zelfs als de avond saai was, heb je iets nieuws gedaan en dat is veel nuttiger dan het luieren op de bank en jezelf volstoppen met slechte snacks.

Nieuwe plekken

Oké, je date is niet je type en je weet 100% zeker dat dit niet gaat werken. Toch is dat geen reden om teleurgesteld te zijn. Jullie bezoeken misschien wel een hele toffe locatie of een verborgen restaurantje. Dates kunnen je plekken laten zien die je nog niet kende en dat is mooi, want dan kun je die weer doorspelen aan je vrienden!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam