flirten tips zelfvertrouwen

6 voordelen van slechte dates

Dat je niet a la minute bij de eerste date je ware te pakken hebt, dat zal geen nieuws voor je zijn. Als je inmiddels een boek kunt schrijven over je slechte dates en wel een opkikker kunt gebruiken dan moet je even verder lezen. Want slechte dates brengen ook voordelen met zich mee!

Smeuïge verhalen

Een van de beste dingen die je uit een slechte date haalt, zijn de bijzondere en sappige verhalen die je aan je vrienden kunt vertellen. Door jouw bizarre verhalen te delen krijg je iedereen aan het lachten en daardoor voel jij je ook een stuk beter! Hoe tragischer de date, hoe sappiger het verhaal.

Oefening baart kunst

Voor veel vrouwen kan de eerste date zenuwslopend en eng. Je ‘droomman’ zit tegenover je, je bent overweldigd door opwinding en bent amper in staat om iets te zeggen. Als een date dan niet lekker loopt, kan dat erg ontmoedigend zijn. Maar dat hoeft helemaal niet! Je hebt juist heel wat opgestoken van deze ervaring en kunt deze ervaring de volgende keer gebruiken om hem helemaal voor je te winnen. Oefening baart kunst!

Vrienden

Je bent op zoek naar een partner en ontmoet misschien wel iemand met dezelfde interesses en passie. De date mag dan wel geen succes zijn geworden, maar toch hebben jullie heel wat met elkaar gemeen. Misschien is hij/zij geen relatie-materiaal, maar wie heeft gezegd dat jullie geen vrienden kunnen zijn?

Frisse blik

Je bent op verschillende dates geweest en het lijkt erop dat je een groot deel van die tijd gedacht hebt aan je ex of aan je bed. Een van de voordelen aan je date was dan het feit dat je weer een frisse blik heb op wat je zoekt in een relatie. Een ding was zeker: dit was het niet!

Je onderneemt

Het mooie ding aan daten, is het feit dat je je huis wel uit moet komen. Zelfs als de avond saai was, heb je iets nieuws gedaan en dat is veel nuttiger dan het luieren op de bank en jezelf volstoppen met slechte snacks.

Nieuwe plekken

Oké, je date is niet je type en je weet 100% zeker dat dit niet gaat werken. Toch is dat geen reden om teleurgesteld te zijn. Jullie bezoeken misschien wel een hele toffe locatie of een verborgen restaurantje. Dates kunnen je plekken laten zien die je nog niet kende en dat is mooi, want dan kun je die weer doorspelen aan je vrienden!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.